Rossolta tukea yleisurheiluseuroille

Haku alkaa pian

Rosso on myöntänyt stipendin kymmenelle laadukasta nuorisotyötä tekevälle yleisurheiluseuralle. Yhteensä 6000 euron tukiraha on suunnattu lasten yleisurheiluohjaajakoulutukseen ja yleisurheiluvälineiden hankintaan.

Stipendin saivat Viipurin Urheilijat, Nokian Urheilijat, Lappajärven Veikot, Raision Kuula, Pyhäselän Urheilijat, Imatran Urheilijat, Porin Yleisurheilu, Riihimäen Kisko, Kaipolan Vire ja Siikalatvan Urheilijat.

– Rosso haluaa näin tukea lasten ja nuorten arkista hyvinvointia ja yleisurheiluharrastusta. Paikallisen urheiluseuratoimintaan tukeminen tuntuu erityisen hyvältä, sillä monet seuratoiminnassa mukana olevista perheistä ovat tärkeitä asiakkaitamme, sanoo Rosson markkinointipäällikkö Ulla Kivilaakso

– Rossot tunnetaan välittömästä ilmapiiristä ja koko perheelle maistuvasta, monipuolisesta ruuasta. On hienoa, että me voimme myös vaikuttaa lasten kasvamiseen terveiksi ja hyväkuntoisiksi aikuisiksi urheiluseuratoiminnan kautta.

Rosson paikallistason yleisurheilulle myöntämä tuki näky suoraan seurojen arjessa, ja sitä arvostetaan.

– Rosson stipendin saavat tänä vuonna seurat, joiden yleisurheilukoulutoiminta on vahvassa nosteessa. Rosson myöntämät stipendit auttavat seuroja tekemään entistäkin laadukkaampaa nuorisotyötä, sanoo SUL:n seurapalvelujohtaja Harri Aalto.

Wilma Holst

 

 

 


rosso_logo.jpg