PM-International Finland Oy:n ja SUL:n yhteistyö jatkuu

Suomen Urheiluliitto (SUL) ja PM-International Finland Oy ovat sopineet yhteistyön jatkosta FitLine-urheilijatiimin osalta. Tiimiin kuuluvat Jenni Kangas (keihäs), Elina Kinnunen (keihäs), Tiia Kuikka (kilpakävely), Salla Sipponen (kiekko), Tommi Holttinen (seiväshyppy) ja Heta Tuuri (korkeushyppy).

– Urheilijat ovat olleet tyytyväisiä Fitline-yhteistyöhön ja olivat halukkaita jatkamaan tiimissä, kertoo SUL:n asiakkuuspäällikkö Tuuli Taskinen.

PM-International Finland Oy haluaa olla tukemassa yleisurheilijoiden harjoittelua ja tarjoaa sitä haluaville myös ravintoneuvontaa. PM-International Finland Oy ja SUL ovat tehneet yhteistyötä kolme vuotta.

– Meille on ehdottoman tärkeää olla tukemassa urheilijoiden harjoittelua ja tavoitteiden toteutumista. Hienoa, että pitkäjänteinen yhteistyö Suomen Urheiluliiton kanssa saa jatkoa, sanoo PM-International Finlandin toimitusjohtaja Ton van Ravesteijn.

PM-International kehittää, tuottaa ja markkinoi korkealaatuisia ravintolisiä ja kosmetiikkaa FitLine- ja FitLine skin -brändien kautta – suurin osa niistä patentoidun teknologian avulla. Vuonna 2014 PM-International oli niin sanotun Kölnin listan ensimmäinen kumppani, jolla on vertailukelpoinen tuotevalikoima, ja joka sai listaan kaikki ravintolisätuotteensa.

Kölnin lista on luettelo tuotteista, jotka on testattu dopingaineiden varalta ravintolisäanalyyseihin keskittyneessä laboratoriossa. Kölnin listaa testauttaa listauksessa olevia tuotteita säännöllisesti ja itsenäisesti. PM-International markkinoi korkealaatuisia tuotteita yli eri 40 maassa.