Pitkämäki ja Walcott heittävät Orimattilan Tähtikisoissa

Pitkämäki ja Walcott heittävät Orimattilan Tähtikisoissa

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki kilpailee ennen Lontoon MM-kilpailuja vielä huomenna lauantaina Orimattilan Tähtikisoissa.

Pitkämäki saa Orimattilassa vastaansa viiden vuoden takaisen olympiavoittajan ja viimevuotisen olympiapronssimitalistin Trinidad & Tobagon Keshorn Walcottin.

Pitkämäki on heittänyt tänä kesänä 88,27 ja Walcott 86,61. Orimattilassa heittävät myös Qatarin Ahmed Bader Magour (ennätys 85,23), Viron Magnus Kirt (86,65), Argentiinan Braian Toledo (83,38) ja Sami Peltomäki (80,36).

Orimattilassa kiekkoa heittää vuoden 2008 olympiavoittaja Gerd Kanter. Pituutta hyppäävät tuore Kalevan kisojen mestari Kristian Bäck ja -pronssimitalisti Roni Ollikainen.  Seivästä hyppää eilen ennätyksensä 441 tehnyt Saga Andersson.

Miesten kuulaa työntää hallitseva Suomen mestari Arttu Kangas ja naisten keihästä heittää niin ikään hallitseva Suomen mestari Jenni Kangas. Keihäässä kilpailee myös SM-pronssimitalisti Sanni Utriainen.

Moukaria heittää hallitseva Suomen mestari Krista Tervo ja kiekkoa SM-hopeamitalisti Krista Uusi-Kinnala. Sadan metrin aidat juoksee SM-pronssimitalisti Viivi Avikainen.

Tähtikisat ovat Eliittikisojen jälkeen kotimaan toiseksi korkein kilpailusarja. Tänä kesänä Tähtikisat on käyty jo Raaseporissa ja Saarijärvellä. Orimattilan jälkeen ovat vuorossa vielä Kotka, Oulu, Helsinki ja Tampere.

Orimattilan Tähtikisat alkavat kello 13.00 ja päättyvät noin kello 18.00. Miesten keihäänheitto alkaa kello 16.30.

(Jyrki Repola.)

ORIMATTILA 29.7.2017 Tähtikisat 3/7

Osanottajat ja aikataulu

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=18702