Pitkämäen ympärille syntyi tiimi: Haluan jakaa tieto-taitoani eteenpäin

Pitkämäen ympärille syntyi tiimi: Haluan jakaa tieto-taitoani eteenpäin

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäen ympärille on perustettu Tero Pitkämäki -tiimi, johon kuuluvat nuoret lahjakkuudet, Limingan Niittomiesten Toni Keränen, 20, ja Kankaanpään seudun Leiskun Teemu Narvi, 18. 

Tiimin tavoitteena on auttaa nuoria suomalaisia uralla eteenpäin kohti lajin kansainvälistä huipputasoa. Keränen on heittänyt 78,86 ja Narvi 75,90. 

Tiimin taustalla on Pitkämäen pitkäaikainen pääyhteistyökumppani Ponsse Oyj. 

– Pitkäjänteinen työ tavoitteiden saavuttamisessa ja yhteistyökumppanuuksissa ovat tiimille tärkeitä arvoja. Tämä on ensimmäinen käytännön askel tiimin toiminnassa. Tulevaisuudessa on mahdollista perustaa vastaavia lajikohtaisia tiimejä eri lajien urheilijoiden kanssa ja laajentaa yhteistyökumppanuuksia, Pitkämäki sanoo. 

Ajatuksena on, että Pitkämäki jakaa tiimiläisille kokemuksiaan huippu-urheilu-uraan liittyvissä kysymyksissä ja käytännön asioissa. Tiimin urheilijat voivat myös kysyä neuvoja ja palautetta asioista, johon kaipaavat tukea. 

Valmennustyöhön Pitkämäki ei osallistu. Kerästä valmentaa Hannu Kangas ja Narvia Petteri Piironen. Pitkämäen tiimin manageroinnin hoitaa Tero Heiska.