Pihlakoski PN Turku Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi: Unelma Timanttiliigasta yhä realistisempi

Antti Pihlakoski valittiin yleisurheilun Paavo Nurmi Gamesia järjestävän PN Turku Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi torstaina Turussa pidetyssä kokouksessa. Pihlakoski on Kansainvälisen yleisurheiluliiton (WA) ja Euroopan yleisurheiluliiton (EA) hallituksen jäsen.

– Sanoin Turun Kalevan kisojen avajaispuheessa 2011, että Paavo Nurmen kisojen pitäisi asettaa tavoitteeksi päästä Timanttiliigaan. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Se, että Paavo Nurmi Games oli tänä vuonna WA:n rankingissa 19:s yli tuhannen yleisurheilukilpailun joukossa, kertoo kisaorganisaation olevan siinä iskussa, että unelma Timanttiliigasta on yhä realistisempi, Pihlakoski totesi.

Vuonna 2012 Turussa perustettu PN Turku Oy:n toiminta kohdistuu Paavo Nurmi Gamesin, Paavo Nurmi Festival -kokonaisuuden ja Paavo Nurmi Legacyn kehittämiseen.  Turkulaisyhtiön hallituksen puheenjohtajana Pihlakoski jatkaa edesmenneen kansanedustaja Ilkka Kanervan työtä.

– Pihlakosken kanssa on tehty yhteistä tarinaa jo kymmenen vuotta. Nyt yhteistyö syventyy entisestään. Pihlakoski on paras henkilö edistämään Paavo Nurmi Gamesin ja Paavo Nurmi Festivalin kansainvälistymisen jatkoa, totesi PN Turku Oy:n toimitusjohtaja Jari Salonen.

Paavo Nurmi Games kilpaillaan Turussa ensi kesänä 13. kesäkuuta. Kilpailu kuuluu WA:n Continental Tour -sarjan Kultaiseen liigaan.