Pihlakoski jatkaa viidettä kautta Euroopan yleisurheiluliiton hallituksessa

Antti Pihlakoski valittiin Belgradissa järjestetyssä Euroopan yleisurheiluliiton (EA) kongressissa jatkamaan työtään EA:n hallituksessa. Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan bulgarialainen Dobromir Karamarinov.

Pihlakoski aloittaa EA:n hallituksessa jo viidennen nelivuotiskautensa.

– On hienoa saada luottamusta työlle eurooppalaisenkin yleisurheilun eteen. EA:lla ja eurooppalaisella yleisurheilulla on mennyt viime aikoina hyvin. Münchenin EM-kisat olivat suuri menestys ja EA:n talous on hyvällä tolalla, Pihlakoski kommentoi.

– Seuraavat isot kisat ovat Espoossa heinäkuussa järjestettävät alle 23-vuotiaiden EM-kilpailut, joissa on mukana monta Eugenen MM-kisojen ja Münchenin mitalistia, Pihlakoski jatkaa.

Varapuheenjohtajiksi valittiin jatkamaan Cherry Alexander Britanniasta, Jean Gracia Ranskasta ja Karin Grute Movin Ruotsista.

13-henkisen hallituksen muut jäsenet ovat Slobodan Brankovic Serbiasta, Frank Carreras Gibraltarista, Raul Chapado Espanjasta, Anne Farseth Norjasta, Marton Gyulai Unkarista, Tia Hellebaut Belgiasta, Anna Kirnova Slovakiasta, Jürgen Kessing Saksasta, Stefano Mei Italiasta, Gvantsa Mikeladze Georgiasta, Erich Teigamägi Virosta ja Aleksandra Vojneska-Zikova Pohjois-Makedoniasta.