Pakarinen ja Urho SUL:n varapuheenjohtajiksi, Yleisurheilijat ry hyväksyttiin SUL:n jäseneksi

Riikka Pakarinen ja Rami Urho valittiin Suomen Urheiluliiton (SUL) varapuheenjohtajiksi liiton hallituksen kokouksessa keskiviikkona. Rami Urho aloittaa varapuheenjohtajana, Pakarinen jatkaa varapuheenjohtajan tehtävässä.

Kokouksessa hallitus hyväksyi Yleisurheilijat ry:n liiton jäseneksi. Samalla Yleisurheilijat ry:n edustajina Lassi Etelätalo ja Wilma Murto nimettiin SUL:n kilpailuvaliokuntaan, Ella Junnila ja Topias Koukkula järjestövaliokuntaan, Toni Piispanen eettiseen valiokuntaan, Elmo Lakka ja Konsta Alatupa valmennusvaliokuntaan ja Nooralotta Neziri kansainväliseen valiokuntaan.

SUL:n uusista hallituksen jäsenistä Tuomas Näsi nimettiin kilpailuvaliokuntaan ja Lars Fagerholm valmennusvaliokunnan puheenjohtajaksi.

SUL:n valiokunnat valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Nyt tehtiin täydennykset vuosiksi 2021-2022 valittuihin valiokuntiin.

Aalto: Taloudesta positiivinen tulos

Toimitusjohtaja Harri Aalto totesi katsauksessaan, että SUL on tekemässä positiivisen taloustuloksen vuodelta 2021.

– Pyrkimyksenä on viime vuodet ollut vahvistaa liiton taloudellista kivijalkaa, joka helpottaa panostusta seuratoimintaan ja huippu-urheiluun, Aalto sanoi.

Hallitus hyväksyi SUL:n jäsenseuroiksi Lahti Sport ry:n ja Hyvinkään Juoksijat.