Päivitetty tulospalveluohjelma kerää kiitosta, live-tulokset helposti

Päivitetty tulospalveluohjelma kerää kiitosta

Yleisurheilun uusi tulospalveluohjelma Tuloslista on kehittynyt kukonaskelin. Käytössä havaitut virheet on korjattu. Nyt kaikilla kisajärjestäjillä on Tuloslistan avulla kätevä mahdollisuus live-tulospalvelun organisoimiseen.

– Ohjelmisto on kehittynyt sitten viime kesän. Ohjelmistovirheitä, bugeja, on korjattu, uusia toiminallisuuksia on tuotu mukaan ja käytettävyyttä parannettu, sanoo Mikko Suominen Amptech Oystä.

– Maalikameroista ovat tuettuja Algen Optic-kamerat sekä FinishLynx -kamerat. Pistelaskuja on kehitetty edelleen, esimerkiksi nuorten otteluiden osalta.

Viime kesänä noin 80 seuraa otti Tuloslistan käyttöönsä omissa kilpailuissaan.

– Kevään ja alkukesän testausvaiheen jälkeen tullut palaute on ollut lähes pelkästään kiittävää. Ohjelman tarjoama live-tulospalvelu alkaa olla jo elinehto urheilumuotojen välisessä kilpailussa, sanoo Suomen Urheiluliiton (SUL) kilpailupäällikkö Mika Muukka.

Toimii selaimessa, ei vuosimaksua

Tuloslistaohjelman avulla live-tulospalvelu on käytettävissä ilman erillisiä asennuksia. Itse ohjelmistokaan ei vaadi muuta kuin Internet-selaimen, joista suositeltuja ovat Google Chrome ja Mozilla Firefox.

Tulospalveluohjelma integroituu Kilpailukalenteri.fi -järjestelmään, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki kilpailun perustamiseen tarvittavat tiedot tuodaan Kilpailukalenteri.fi:stä. Kilpailu saadaan luotua Tuloslistaan esimerkiksi Kilpailukalenteri.fi:n hallintalinkin avulla ilmoittautumisajan umpeuduttua. Live-tulospalvelu on osoitteessa http://live.tuloslista.com/.

Tulospalveluohjelmassa on 200 euron lisenssi. Se on kertamaksu, joka laskutetaan jälkikäteen. Mitään vuosittaista maksua ei siis ole.

Lisätietoa osoitteessa http://www.tuloslista.com