Orimattilassa juhlittiin Kristiina Mäkelän EM-menestystä

Orimattilassa juhlittiin perjantai-iltana Kristiina Mäkelän Münchenin EM-kilpailuissa saavuttamaa kolmiloikan hopeamitalia. Orimattilan Jymyn yleisurheilujaosto ja Orimattilan kaupunki järjestivät kaikille avoimet mitalijuhlat ja kakkukahvit Jokivarren koululla.

Tilaisuudessa Orimattilan kaupunginjohtaja Kalle Larsson ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Riitta Lonka luovuttivat Mäkelälle 5000 euron shekin.

Kaupungin edustajat onnittelivat Mäkelää ja hänen valmentajaansa Tuomas Sallista EM-kisamenestyksestä ja kaikkiaan hienosta kilpailukaudesta, ja kiittelivät Orimattilan Jymyä läpi uransa edustanutta Mäkelää ”Orimattilan lähettilääksi”.

Suomen Urheiluliiton (SUL) puolesta Mäkelää onnitteli toimitusjohtaja Harri Aalto. Hän jakoi erityiskiitosta Orimattilan Jymyn seuraväelle, joka on vuosien mittaan tukenut ja kannustanut näkyvästi Mäkelää.

Aiemmin tällä viikolla Mäkelä kiersi Orimattilan kouluja, vastaili oppilaiden monenmoisiin kysymyksiin, jakoi nimmarikortteja ja tarjosi halukkaille mahdollisuuden kokeilla, miltä aito EM-kisamitali tuntuu.