Opiskele Tuloslista –ohjelman käyttö skype-koulutuksessa

Päivitetty tulospalveluohjelma kerää kiitosta

Yleisurheilun Tuloslista-tulospalveluohjelman käyttöä on mahdollisuus opiskella etänä 7. kesäkuuta kello 18 alkaen. Koulutukseen voi osallistua Skype-yhteyden kautta. Koulutuksen pitävät Amptech Oyn asiantuntijat ja koulutus on maksuton.

Koulutuksessa käydään läpi normaalin yleisurheilukilpailun perustamistoimet.  

– Koulutuksessa opiskellaan, kuinka Tuloslistaan perustetaan kilpailu kilpailukalenteri.fi:stä, kuinka tehdään varmistukset, numeroinnit, eräjaot ja kaikki muutkin normaalit kilpailun perustamistoimet sekä tulosten syöttö ja kilpailusta otettavat raportit, kertoo Amptechin Mikko Suominen.

 Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat opiskella Tuloslistan käytön. Mukaan voi tulla riippumatta siitä, tunteeko ohjelmaa etukäteen vai ei.

– Se toki on oleellista, että koulutukseen osallistuvilla on perustiedot siitä, kuinka kilpailun tulospalvelu toimii, eli nyt koulutetaan vain ohjelman käyttöön, Suominen muistuttaa.

Tuloslista on selainpohjainen ja helppokäyttöinen ohjelmalla. Sen avulla kisajärjestäjällä on kätevä mahdollisuus live-tulospalvelun organisoimiseen. Live-tulospalvelu on käytettävissä ilman erillisiä asennuksia. Itse ohjelmistokaan ei vaadi muuta kuin Internet-selaimen, joista suositeltuja ovat Google Chrome ja Mozilla Firefox.

Tulospalveluohjelma integroituu Kilpailukalenteri.fi -järjestelmään, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki kilpailun perustamiseen tarvittavat tiedot tuodaan kilpailukalenteri.fi:stä.

Jos haluat mukaan koulutukseen, lähetä sähköpostiosoitteesi osoitteeseen tiedotus@sul.fi. Lähetämme teille sitten skype-kokouskutsun.

Tuloslistaohjelma löytyy täältä

Lisätietoja:

Mika Muukka 

Kilpailupäällikkö

Suomen Urheiluliitto

040 830 6792 

mika.muukka@sul.fi