OP Vakuutus Oy pitkällä sopimuksella yleisurheilun kumppaniksi

OP Vakuutus Oy pitkällä sopimuksella yleisurheilun kumppaniksi

OP Vakuutus Oy on tehnyt kolmivuotisen yhteistyösopimuksen Suomen Urheiluliiton (SUL) kanssa. 

– OP Vakuutus Oy:n pitkä sopimus painottuu Seuracupiin ja luo edellytyksiä kehittää sitä. Seuracup on liikuttanut tänäkin vuonna lähes 10 000 lasta ja nuorta, sanoo SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto.

Aalto ja OP Vakuutus Oy:n toimitusjohtaja Olli Lehtilä allekirjoittivat sopimuksen Ruotsi-ottelun yhteydessä Tampereella lauantaina. Sopimus yltää lokakuun alusta vuoden 2021 syyskuun loppuun.

– Yleisurheilu on harrastajamäärillä ja yleisön kiinnostuksella mitaten yksi suomalaisten ehdottomista suosikkilajeista. OP on merkittävä vakuutuskumppani kymmenissä eri urheilulajeissa. Nyt SUL:in kanssa sovittu yhteistyö tuo odotetun ja toivotun lisän lajivalikoimaamme. Jäsenistölle tarjottava Sporttiturva-vakuutus yhdistettynä hoitoon Pohjola Terveydessä ja muilla hoitolaitoskumppaneillamme takaavat erinomaisen turvan ja ainutlaatuisen sujuvan hoitoketjun. Olemme valmiina lähtötelineissä aloittamaan hienoa yhteistyötä suomalaisen yleisurheilun ja lasten ja nuorten liikunnan edistämiseksi, Lehtilä sanoi.

Seuracupissa 11-17 -vuotiaat nuoret kilpailevat ikäluokittain liki kaikissa yleisurheilulajeissa. Yleisurheilu on yksilölaji, mutta Seuracup on luonteeltaan joukkuekilpailu, jonka ydintä ovat luja yhteishenki ja keskinäinen kannustaminen.

Seuracup alkaa piirikisoilla ja huipentuu finaaleihin. Aina, kun Ruotsi-ottelu kilpaillaan Suomessa, seuracupin finalistit tekevät näyttävän yhteisen marssin kisastadionille.

Lisätietoja:

Harri Aalto

toimitusjohtaja

Suomen Urheiluliitto ry

p. 040 8234200

harri.aalto@sul.fi

 

Teemu Hintsanen

Urheilupäällikkö

OP

Vahinkovakuutukset

+358 50 301 4637

teemu.hintsanen@op.fi