OKM:n Seuratuen hakuaika on 1.–30. marraskuuta – SUL järjestää webinaarin seuratuen hausta 6.11.

Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) seuratoiminnan kehittämistuen hakuaika vuodelle 2024 on avoinna 1.-30.11.2023. Tukea voi hakea 30.11. klo 16.15 saakka.

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Avustusta voivat hakea liikuntaa ja urheilua tai jompaa kumpaa järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Tukea voidaan hakea palkallisiin tai toiminnallisiin tarkoituksiin.

– Avustus kannattaa hakea ajoissa. Sparrausapua saa SUL:n seurapalvelutiimiläisiltä sekä aluejärjestöjen seurakehittäjiltä ja apua kannattaa käyttää, sanoo Suomen Urheiluliiton (SUL) seurakehityspäällikkö Mika Tyrkkö

– Palkkaushakemuksia suositellaan tekemään myös seura- ja lajiyhteistyönä. Hakemuksen voi tehdä myös osa-aikaisen työntekijän palkkaamiseen.

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä avustus voi kattaa enintään 75 prosenttia avustettavan toiminnan tai hankkeen kokonaiskustannuksista. Muun rahoituksen tulee olla siis vähintään 25 prosenttia

SUL järjestää webinaarin seuratuen hausta 6.11. – ilmoittaudu nyt

Suomen Urheiluliitto järjestää jäsenseuroilleen Seuratuki-webinaarin maanantaina 6.11. klo 17.30–18.30. Tilaisuudessa annetaan ohjeita hakemiseen sekä kuullaan vinkkejä ja esimerkkejä hakukohteista.

Ilmoittautuminen webinaariin tulee tehdä 6.11. klo 12.00 mennessä Suomisportin kautta tästä linkistä. Ilmoittautuneille lähetään Teams-kutsu ma 6.11.

Katso hakuohjeet OKM:n sivuilla

Opetus ja kulttuuriministeriön sivuilta löytyvät tarkemmat hakuohjeet niin suomeksi kuin ruotsiksi.

FI https://okm.fi/-/seuratoiminnan-kehittamistuki-seuratuki-

SV https://okm.fi/sv/-/utvecklingsstod-for-foreningsverksamhet-foreningsstod-

Lisätietoja

Mika Tyrkkö

Seurakehityspäällikkö

044 257 6169

mika.tyrkko@sul.fi