Nurmijärven Yleisurheilu ry hakee harrastetoiminnan koordinaattoria

HARRASTETOIMINNAN KOORDINAATTORI

Nurmijärven Yleisurheilu ry on nurmijärveläinen rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää yleisurheilua ja muuta siihen liittyvää toimintaa seuran toiminta-alueella. Seuran tavoitteena on mahdollistaa jäsenilleen pitkä yleisurheilu-ura, vaikka lajin huipulle asti. Vuonna 2022 Nurmijärven Yleisurheilussa harrasti 350 jäsentä, joista suurin osa oli lapsia ja nuoria. Nurmijärven Yleisurheilun toiminta painottuu alueellisesti Klaukkalaan ja Nurmijärven kirkonkylälle.

Haemme harrastetoiminnan koordinaattoria vakinaiseen työsuhteeseen kehittämään ja kasvattamaan seuran harrastetoimintaa. Palkkaukseen on myönnetty opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea ensimmäiselle vuodelle. Toiselle vuodelle tukea haetaan erikseen.

Koordinaattorina vastaat sovitun vastuualueen kuten seuran harrastetoiminnan suunnittelusta, koordinoinnista sekä toteutuksesta. Työhön kuuluu harjoitussisältöjen suunnittelua sekä viestintää urheilijoiden ja heidän vanhempiensa kanssa. Työhön voidaan sisällyttää lasten ja nuorten yleisurheiluryhmien ohjausta. Teet yhteistyötä seuran johtokunnan ja toimikuntien sekä ohjaajien kanssa. Osallistut tarvittaessa muun muassa markkinointiin, seuran tarjoamien toimintojen suunnitteluun yhdessä eri toimikuntien vastuuhenkilöiden kanssa.

Työsuhde alkaa 1.10.2023 tai aikaisemmin.

Toivomme sinulta:

– Vähintään 18 vuoden ikä

– Monipuolista kokemusta yleisurheiluryhmien ohjaamisesta

– Halua ja osaamista pienten lasten kanssa työskentelyyn

 – Itsenäistä otetta työhön

– Hyvää suomen kielen taitoa

– Hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta

Eduksi luemme:

– Yleisurheilun lajituntemuksen

– Aiemman kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä

– Soveltuvan liikunta- tai kasvatusalan koulutuksen

– Suomen Urheiluliiton tuomarikoulutusten suorittamisen (tasot 1–3)

– Kielitaidon (englanti)

–  MyClub jäsenrekisterin tuntemisen

Työaika on (sopimuksen mukaan) 30 h/viikko ympäri vuoden. Harjoitukset sijoittuvat pääasiassa arki-iltoihin. Suunnittelu- ja muut hallinnolliset tehtävät voidaan tehdä liukuvalla työajalla etätyönä tai Nurmijärven Yleisurheilun toimistolla Klaukkalan keskustassa. Perehdytämme tehtävään sekä tarvittaessa huolehdimme lisäkoulutuksesta.

Työhön valitun tulee esittää 504/2002 mukainen rekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Hakemukset, CV:t sekä palkkatoive lähetetään osoitteeseen markus.lehtonen@nyu.fi 3.9. mennessä. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa seuran puheenjohtaja Markus Lehtonen (markus.lehtonen@nyu.fi tai 040 576 1104)

Työpaikan osoite: Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala

Työ alkaa 1.10.2023 tai sopimuksen mukaan.