Nuorten Eliittikisat Klaukkalassa

Nuorten Eliittikisat Klaukkalassa

LIVE-Tulospalvelu

Suomen Urheiluliiton kuusiosainen Nuorten Eliittikisasarja jatkuu keskiviikkona 10.6. Nurmijärvellä, Klaukkalan urheilukentällä.

Maajoukkuelentopalloilija Miro Määttänen on yksi maailman lahjakkaimpia nuoria keihäänheittäjiä ja on erittäin mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu, kun Määttänen astelee Klaukkalassa keihäänheiton vauhdinottoalueelle.

Mukana on suuri joukko nuorten maajoukkueurheilijoita, joista osa on noussut jo miesten ja naisten maajoukkuetasollekin, mm. pikajuoksijat Ville Aarnivala, Oskari Lehtonen, Eliisa Räsänen ja Lotta Kemppinen. Naisten 400 metrin aitajuoksussa Jessica Rautelin tavoittelee jo kauden kotimaista kärkitulosta.

Moukarinheittäjä Aleksi Jaakkola on tänä kesänä heittänyt kuusikiloista juniorimoukaria yli 75 metriä. 17-vuotiaiden tyttöjen kolmikiloista moukaria heittää 65 metriä ylittänyt voimakolmikko Emilia Olkkonen, Kiira Väänänen ja Johanna Witka.

19-vuotiaat neitoset heittävät jo naisten täyspainoista moukaria. Krista Tervo on tänä kesänä parantanut 19-vuotiaiden Suomen ennätykseksi 63,66 ja yli 60 metrin kunnossa ovat myös Suvi Koskinen ja järjestävän seuran Tiina Rinnekari.

Kilpailuiden nuorimpia osallistujia on vasta 15-vuotias Saga Andersson. Hän on tänä kesänä seiväshypyssä parantanut tyttöjen oman ikäluokkansa Suomen ennätystä ja lähestyy jo neljän metrin korkeutta.

Kilpailut alkavat kello 16.30 ja päättyvät iltayhdeksän jälkeen. Yleisradion TV2 lähettää kilpailuista puolentoista tunnin suoran lähetyksen kello 18.00-19.30 sekä tunnin nauhoitetun lähetyksen kello 22.00-23.00.

 

NURMIJÄRVI, Klaukkala 10.6.2015 Nuorten Eliittikisat 2/6

Nuorten Eliittikisasarja