Norlandia Päiväkodit Minimarathonin nimikkokumppaniksi

Norlandia Päiväkodit Minimarathonin nimikkokumppaniksi

Norlandia Päiväkodit on Minimarathonin tuore nimikkokumppani. Minimarathon on osa 18. toukokuuta 2019 järjestettävää Helsinki City Running Day -tapahtumaa. Minimarathon tunnetaan jatkossa nimellä Norlandia Minimarathon. Lasten liikuntatapahtuma Norlandia Minimarathon tarjoaa mukavaa yhdessäoloa koko perheelle. 

Norlandia Päiväkodit tarjoaa kaikille Helsinki City Running Day:n aikuisjuoksijoiden lapsille lapsiparkkipalvelun.  

Norlandia Päiväkodeille on tärkeää ohjata lapsia liikunnalliseen elämäntapaan ja elinikäisen liikunnan ilon löytämiseen. 

–  Minimarathon on luonteva yhteistyö, jonka avulla lapset liikkuvat totuttuakin enemmän ihan jokaisessa päiväkodissamme. Järjestämme ensi vuonna Norlandia Minimarathon treenikiertueen päiväkodeissamme, johon kaikki lähialueidenkin perheet ovat tervetulleita, kertoo operatiivinen johtaja Miia Kollin Norlandia Päiväkodeilta.

–  Treenikiertueen päätteeksi jokaisessa päiväkodissamme järjestetään Norlandia Minimarathon, johon kaikki lapset saavat osallistua. Treenikiertue huipentuu sitten itse tapahtumapäivään (18.5.2019), jolloin Norlandia Minimarathon järjestetään.

Suomen Urheiluliiton liiketoimintajohtaja Tuuli Taskinen iloitsee uudesta Minimarathonin pääsponsorista.

–   Norlandia Päiväkodit ovat mitä sopivin kumppani lasten juoksutapahtumalle; yhteinen tavoitteemme on tukea lasten liikunnallista elämäntapaa. Tämä yhteistyö mahdollistaa myös Helsinki City Running Dayn palvelutarjooman laajentamisen uudelle tasolle, kun voimme tarjota juoksijoille lastenhoitopalvelun. Lapsiparkissa on ammattitaitoinen henkilökunta ja paljon mukavaa tekemistä lapsille. Lapsiparkki kannattaa varata etukäteen, jotta varmistaa myös oman paikkansa.

Norlandia Päiväkodit on tuottanut laadukasta varhaiskasvatuspalvelua jo vuodesta 1994. Ensimmäinen Norlandia päiväkoti perustettiin vuonna 1994 Espooseen ja nyt meitä on jo 67 ympäri Suomen. Norlandia Päiväkotien toiminnassa on mukana noin 3000 lasta ja työntekijöitä on noin 550. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Norlandia-konserni tunnetaan myös Tampereella toimivasta hotellistaan.

Ilmoittaudu Norlandia Minimarathonille

Lisätiedot:

Miia Kollin

Norlandia Päiväkodit

Operatiivinen johtaja

040 5401263

 

Tuuli Taskinen

Liiketoimintajohtaja

Suomen Urheiluliitto

050 5996161

 


19.5.2018_022.jpg