Nooralotta Neziri seitsemäs Oslossa: ”Hyvä lähtö, mutta välijuoksu ei tullut”

Nooralotta Neziri juoksi seitsemänneksi 100 metrin aidoissa Timanttiliigan Oslon kilpailussa. Nezirin aika oli 13,18.  Juoksun voitti Yhdysvaltain Christina Clemons ajalla 12,69 ja Sharika Nelvis oli toinen ajalla 12,74

Clemons  vei voiton myös tiistaina Paavo Nurmen kilpailuissa ja juoksi alkuerissä 12,58. Neziri oli Turussa kolmas  ajalla 13,06, mutta juoksi alkuerissä sadasosan päähän Dohan MM-rajasta ajalla 12,99.

– Nyt oli aika pehmeä juoksu. Lähtö oli hyvä, mutta aitojen välissä tuo välirytmi ei tullut. En tiedä johtuiko se siitä, että juoksu tuli aika äkkiä. Tiistaina oli kaksi kovaa juoksua, enkä ehtinyt kunnolla valmistautua tähän, Neziri sanoi.

– Odotin kyllä kovempaa aikaa ja se harmittaa, että sain nyt niin hyvän lähdön, mutta kroppa ei sitten vaan lähtenyt toimimaan.
Neziri kilpailee seuraavan kerran keskiviikkona Jyväskylässä, jossa vastassa ovat kotimaan muut kärkinimet ja Valko-Venäjän Elvira Herman, joka oli Oslossa kolmas ajalla 12,84.

– Siihen kilpailuun tähdätään nyt ja siihen ehdin valmistautumaan kunnolla, Neziri sanoi.

Kilpailussa päästiin liikkeelle toisella yrittämällä, kun Yhdysvaltain Brianna McNeal otti vilppilähdön ja tuli suljetuksi kilpailusta.

tuloksia