Niskala, Kööpikkä, Sipponen ja Helin voittoihin, Kruger piipahti kiekkoringissä

Niskala

Kiekonheiton olympiamitalisti Frantz Kruger heitti jo kesän toisen kilpailunsa kuuden vuoden tauon jälkeen. Hän oli neljäs kiekonheiton ja kuulantyönnön lajikarnevaalien kiekkokilpailussa Kokemäellä. Krugerin, 41, paras heitto kantoi 54,88.

Kilpailun voitti Seinäjoen seudun Urheilijoiden Pyry Niskala. Hän sipaisi kilpailussa kaksi pitkää yliastuttua. Pisin mitattu heitto kantoi 58,94. Niskala on kauden mittaan heittänyt 61,42.

– Nuo pari yliastuttua olivat hyviä heittoja. Kisaväsymys alkaa kuitenkin painaa. EM-rajaa metsästäessä tuli aika paljon kisoja. Nyt täytyy pitää treenitauko, Niskala totesi.

Nokian Urheilijoiden Ville Kivioja oli kilpailussa toinen heitettyään kauden parhaansa 55,79. Kelpo vireessä oli myös kolmanneksi sijoittunut 19-vuotias Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden Oskari Perälampi. Hän heitti 54,99.

Laihian Lujan Timo Kööpikkä työnsi Kokemäellä kuulakilpailun voittoon tuloksella 17,94.Hän työnsi juhannuksena ennätyksensä 18,54 ja Paavo Nurmi Gameseissa Turussa hiljattain 18,49.

– Kaksi ensimmäistä työntöä olivat hyviä, mutta Turun kisojen jälkeen oli vähän latinki pois, Kööpikkä tuumi.

Seinäjoen seudun Urheilijoiden Mika Flinkkilä oli toinen työnnettyään 16,04 ja Porin Yleisurheilun Eero Ahola,17, oli kolmas 16,01 kantaneella työnnöllä.

Sipponen: Ajoituksesta kiinni

Naisten kiekkokilpailussa EM-kisaedustaja Salla Sipponen vei voiton heitettyään 51,33. Keuruun Kisailijoiden heittäjä sai tuloksen vain kahdella heitolla.

– Se on ajoituksesta kiinni. Kunto on hyvä, Sipponen totesi.

Tampereen Pyrinnön Tanja Komulainen oli toinen 50,69 kantaneelle heitolla.

Virtain Urheilijoiden Helena Leveelahti, 16, oli viides kuluvan ulkoratakauden parhaallaan 48,88.

Tampereen Pyrinnön Suvi Helin voitti naisten kuulantyönnön kesän parhaallaan 15,07. Kilpailu jäi kuitenkin vain kolmen työnnön mittaiseksi.

– Kyljestä vähän nappasi, varmaan pieni kramppi, Helin tuumi ja kaavaili, että kauden tavoite on napata Kalevan kisoista maaottelupaikka Tampereella käytävään Ruotsi-otteluun.

Oriveden Ponnistuksen Kaisa Kymäläinen oli toinen kauden parhaallaan 14,61.

tuloksia