Neziri kiihdytti mainiolla ajalla 60 metrin voittoon Münchenissä: ”Pystyin puristamaan lähelle vanhaa enkkaa”

Nooralotta Neziri testasi hyvällä menestyksellä 60 metrin sileän nopeuttaan Münchenin kansainvälisissä hallikilpailuissa sunnuntaina ja voitti finaalin ajalla 7,43.

Voittoaika jää kolme sekunnin sadasosaa Nezirin seitsemän vuoden takaisesta ennätyksestä ja vie Nezirin talven kotimaan tilastossa toiseksi. Eroa tilastokärki Johanna Kylmäseen on vain yksi sadasosa.

Nezirille 60 metrin sileän kilpailu oli ensimmäinen sitten talven 2018. Hän oli alkuerässään toinen ajalla 7,51. Erän voitti Nezirin treenikaveri Magdalena Lindner ajalla 7,47. Lindner juoksi viime talvena Itävallan mestariksi ajalla 7,37.

– Tämä idea tuli muutama päivä sitten, kun koko harjoitusryhmä lähti tänne, Neziri kertaili Müncheniin kilpailua instagram-päivityksessään.

– Tulos oli hyvä. Startti nousi heti pystyyn, mutta pystyin silti puristamaan ajan lähellä vanhaa enkkaa.

Lindner oli finaalissa toinen ajalla 7,47.  Lindner harjoittelee Nezirin tapaan Philipp Unfriedin valmennuksessa ja juoksi viime kesänä 100 metriä 11,33.