Neziri ja Hurske Suomen edustajat MM-halleissa

Seurajoukkueiden eurocupin livetulokset Tampereelta

Aitajuoksijat Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske edustavat Suomea yleisurheilun MM-halleissa Birminghamissa maaliskuun alussa. Kumpikin osallistuu kisoissa 60 metrin aitajuoksuun.

Neziri, 25, on alittanut MM-kisojen tulosrajan 8,14 kolmessa viimeisessä finaalijuoksussaan. Hänen kauden parhaansa on 8,03. Viikonvaihteessa hän voitti Suomen mestaruuden Helsingissä ajalla 8,10.

Neziri janoaa MM-halleista hyviä, tasaisia juoksuja. Kilpailut ovat hänelle myös ensimmäiset arvokisat, jonne hän virittelee kisakuntonsa nykyisen valmentajansa Petteri Jousteen opein.

– On tärkeää nähdä kesää ajatellen, miten se toimii, Neziri sanoi SM-halleissa. Kesällä hän viittasi elokuussa Berliinissä kilpailtaviin EM-kilpailuihin.

Hurske, 22, sivusi MM-hallien tulosrajaa 8,14 Puolan Torunissa viime viikolla ja alitti sen Helsingin SM-hallien finaalissa sunnuntaina ennätyksellään 8,12. Se toi finaalissa toisen sijan.

­­ – Ajassa on vielä parantamiseen varaa, Hurske vakuutti.

Suomen joukkue MM-halleissa:

Suomen joukkue MM-halleissa Birminghamissa (1.-4.3.):

Reetta Hurske Tampereen Pyrintö 60 m:n aj, kauden paras/ennätys 8,12 ja Nooralotta Neziri Jyväskylän Kenttäurheilijat 60 m:n aj 8,03/7,97.

Valmentaja: Petteri Jouste

Lihashuolto: Ville-Matti Rantala

MM-hallien aikataulut