Neziri harmissaan: Olin valmis taistelemaan, Hurske: Ei vaan tapahtunut mitään

Neziri harmissaan: Olin valmis taistelemaan

Nooralotta Neziri ei peitellyt pettymystään Birminghamin MM-hallien 60 metrin aitojen välierän jälkeen. Juoksu alkoi mainiosti, mutta kolmannen aidan kolhiminen söi vauhdin ja haaveet finaalipaikasta.

Neziri oli välierässään seitsemäs ajalla 8,20 aivan kuten Reetta Hurske omassa erässään.

– Reagoin todella hyvin. Tuo aika ei ollenkaan vastaa sitä missä vauhdissa olin. Harmittaa todella paljon, olin valmistautunut juoksemaan ennätykseni, Neziri sanoi.

Nezirin mukaan oma ennätys 7,97 olisi nyt voinut mennä ehjällä juoksulla, eli ilman aidan kolhimista. Juoksijan mukaan ponnistus kolmannelle aidalle osui vain hieman väärään paikkaan.

– Olin todella valmis taistelemaan, eikä tuo kova erä pelottanut, Neziri sanoi.

Nezirin erän voitti Yhdysvaltain Kendra Harrison huippuajalla 7,79. Toisen suoran jatkopaikan vei Saksan Cindy Roleder ajalla 7,86. Loppukilpailuun MM-halleissa olisi vaadittu 7,91.

Hurske oli pettynyt siihen, ettei pystynyt juoksemaan ennätystään. Välieräpaikka täytti kuitenkin kilpailulle asetetun tavoitteen.

– Se oli ihan ok juoksu, mutta en vaan pystynyt taistelemaan silleen kuin halusin. Se ei ollut teknisesti huono juoksu, mutta ei vaan tapahtunut mitään, Hurske sanoi.

– Juoksin täällä kaksi kertaa 8,20. Se ei ole huonosti, mutta olisin halunnut juosta ennätyksen, joten tuohon en ole tyytyväinen.

Hurskeen erän voitti Nadine Visser Hollannin halliennätyksellä 7,83. Toinen oli Yhdysvaltain Sharika Nelvis ajalla 7,86.