Neziri 8,06 ja Hurske 8,07 Karlsruhen alkuerissä, Korte: Jännitin varmaan liikaa

Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske pinkoivat myöhemmin tänään juostavaan 60 metrin aitojen finaaliin Kansainvälisen yleisurheiluliiton (WA) halliturneen avauskilpailussa Saksan Karlsruhessa.

Nezirin avasi kilpailukautensa 60 metrin aitojen ensimmäisen alkuerän kolmannella sijalla ajalla 8,06.Hurske oli toisessa alkuerässä neljäs ja meni jatkoon ajalla 8,07. Myös Hurskeelle kilpailu oli hallikauden ensimmäinen.

Annimari Korte oli kilpailun ensimmäisessä alkuerässä viides halliennätyksellään 8,11. Hän oli ensimmäinen, joka putosi jatkosta. Korteen aiempi ennätys oli toissa vuonna juostu 8,29.

– Se oli tosi huono juoksu. Kun se oli kauden ensimmäinen kunnon hallikilpailu ja oikeastaan ensimmäinen kunnon hallikilpailu ikinä, jännitin varmaan liikaa ja enkä uskaltanut juosta niin kuin olen juossut treeneissä, Korte sanoi.

– Treenit ovat menneet hyvin. Odotin huomattavasti kovempaa aikaa. Väliajat olivat nyt hitaampia kuin mitä olen juossut harjoituksissa.

Ensimmäisen alkuerän voitti Dohan viime syksyn MM-kisojen 100 metrin aitojen nelonen Nigerian Tobi Amusan ajalla 7,95. Toisen alkuerän voitti Valko-Venäjän Alina Talay ajalla 8,01.

Livetulokset