Naisten Kymppi siirtyy Kansalaistorille ja laajenee

Naisten Kymppi siirtyy Kansalaistorille ja laajenee

Naisten Kymppi siirtyy kaupungin ytimeen Kansalaistorille ja laajenee kaksipäiväiseksi liikunta- ja hyvinvointitapahtumaksi.

Varsinainen lenkki järjestetään sunnuntaina 29.5.2016. Edellisenä päivänä Naisten Kympin osallistujat sekä muut kaupunkilaiset pääsevät nauttimaan tapahtuma-alueella liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä luennoista ja demotunneista.

Ensimmäisen Naisten Kympin tapahtumapaikkana toimi Kaivopuisto ja kantavana ajatuksena oli tuoda lenkkeilevät naiset esille – pois juoksentelemasta metsiköistä ja pimeästä. Uuden tapahtuma-alueen myötä naiset ottavat jälleen askeleen lähemmäs kaupungin sydäntä.

Kansalaistori on keskeisen sijainnin ja kauniin ympäristön myötä vakiinnuttanut paikkansa monien tapahtumien järjestämispaikkana. Tulevana keväänä se tarjoaa upeat puitteet Naisten Kympille aivan kaupungin ytimessä.

Naisten Kymppi on alusta alkaen ollut paljon muutakin kuin juoksutapahtuma. Osallistujat ovat aina saaneet edetä omaa tahtia myös kävellen ja tarjolla on ollut runsaasti muutakin ohjelmaa kuin pelkkä lenkki. Tulevana keväänä tapahtuma laajenee kaksipäiväiseksi ja näin ohjelmatarjonta lisääntyy entisestään.

Lauantaina kaikilla halukkailla on mahdollisuus käydä tutustumassa erilaisiin liikuntamuotoihin demotunneilla sekä kuunnella laadukkaita hyvinvointiin liittyviä luentoja.

Sunnuntai on täynnä loistavaa ohjelmaa. Kevään pääesiintyjäksi on kiinnitetty Maija Vilkkumaa

Naisten Kymppi on Suomen Urheiluliiton omistama tapahtuma, jonka tuotto käytetään lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaan.

Lisätietoja