Myllymäki pinkoi kauden parhaansa, Bäck treenasi Tartossa

Myllymäki pinkoi kauden parhaansa

Pikajuoksija Ville Myllymäki pinkoi Wienissä kansainvälisessä hallikilpailussa talven toistaiseksi parasta vauhtia. Hän sijoittui 60 metrillä toiseksi ajalla 6,79. Finaaliin hän eteni juostuun alkuerissä 6,85.

– Parempaan suuntaan mennään. Finaalissa olisi ollut voittokin tarjolla, mutta vähän jämähdin telineisiin ja sähläsin siinä alussa, Myllymäki sanoi.

Kilpailun voitti Etelä-Afrikan Emillie Erasmus ajalla 6,75. Hän juoksi alkuerissä 6,73.

Myllymäki kilpailee seuraavaksi Jyväskylässä SM-halleissa tulevassa viikonvaihteessa. Hän tavoittelee kisoissa jo neljättä perättäistä 60 metrin Suomen mestaruutta ja maaliskuisten EM-hallien tulosrajaa 6,70.

– Toivottavasti viikonvaihteessa ollaan siinä iskussa, että olen em-tulosrajavauhdissa. Sen verran Jyväskylässä tarvitaankin, jos meinaa mestaruuden voittaa, Myllymäki sanoi.

Bäckillä treenikisa Tartossa

Pituushyppääjä Kristian Bäck avasi hallikautensa Tartossa. Hän voitti kilpailun 740 kantaneella hypyllä. Se tuli viimeisellä yrityksellä ja oli samalla hänen ainoa mitattu hyppynsä.

– Siellä oli aika pompottava rata. En pystynyt yhtään juoksemaan siinä. Askeleet venyvivät. Tiesin sen etukäteen, mutta otin tämän ihan treenikisana SM-halleja varten, Bäck sanoi.

Bäck tavoittelee Jyväskylässä maan muiden pituushypyn kärkinimien kanssa mestaruutta ja EM-hallien tulosrajaa 790.

Wien, Itävalta:

Kv. ASVÖ Indoor Gala:

Miehet, 60 m: 1) Emilie Erasmus Etelä-Afrikka 6,75, 2) Ville Myllymäki Suomi 6,79.

Alkuerät erä 1: 1) Erasmus 6,73,…3) Myllymäki 6,85.

Tarto,Viro:

Kv. Martin Kutman Memorial:

Miehet: pituus: 1) Kristian Bäck Suomi 740.