Murto jäi ilman tulosta Zürichissä – Koivunen: ”Juoksu heitteli. Ei saatu yhtään merkkiä osumaan” – Kennedy 491

Wilma Murto ei löytänyt Timanttiliigan Zürichin keskiviikkoiseen seiväshyppykilpailuun samaa virettä kuin Budapestin MM-kilpailuihin. Murto jäi Zürichin rautatieasemalle rakennetulla väliaikaisella hyppypaikalla ilman tulosta.

Murto jätti väliin korkeuden 436 ja aloitti 451:stä, muttei kolmella yrityksellään onnistunut sitä ylittämään.

– Juoksu heitteli. Ei saatu yhtään merkkiä osumaan. Wilman fyysinen vire oli ok, mutta jokainen juoksuun lähtö oli vähän erilainen, eikä Wilma osunut merkeille, Murron valmentaja Jarno Koivunen totesi.

Budapestin MM-kilpailuissa kolmanneksi sijoittuneen Murron kilpailukausi jatkuu lauantaina Tukholmassa Ruotsi-ottelussa.

Kennedy taivutti jälleen ennätyksen

Zürichin kilpailun voitti Australian Nina Kennedy, joka paransi Budapestin MM-kisoissa hyppäämänsä ennätystä sentillä lukemiin 491. Se on myös Oseanian ennätys.

Kisan päätteeksi Kennedy ja hänen kanssaan MM-voiton Budapestissä jakanut Yhdysvaltain Katie Moon yrittivät korkeudesta 496, mutta kumpikaan onnistunut ylityksessä. Moonin tulokseksi jäi 481. Hän pudotti kerran korkeudesta 491 ja siirsi kaksi viimeistä yritystä 496:een.

Yhdysvaltain Sandi Morris oli kolmas ylitettyään 476.

Zürich, Sveitsi:

Timanttiliiga:

Naiset, seiväs: 1) Nina Kennedy Australia 491 (Oseanian ennätys, kk), 2) Katie Moon USA 481, 3) Sandi Morris USA 476, 4) Angelica Moser Sveitsi 466. Wilma Murto jäi ilman tulosta.

LIVE-tulospalvelu: