Motonet jatkaa SUL:n pääyhteistyökumppanina ja yleisurheilun GP-sarjan nimikkokumppanina monivuotisella sopimuksella

Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Motonet Oy ovat allekirjoittaneet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, joka yltää Pariisin olympiavuoden 2024 loppuun saakka.

Motonet jatkaa yhtenä SUL:n pääyhteistyökumppanina ja Ylen televisioiman yleisurheilun kotimaisen kilpailusarjan Motonet GP:n nimikkokumppanina.

– Olemme erittäin iloisia, että hyvin toiminut, pitkä yhteistyö Motonetin kanssa jatkuu ja kasvaa. Motonet on viime vuosina ollut yksi suomalaisen yleisurheilun kulmakiviä ja SUL:n pääyhteistyökumppani 2017 lähtien. Nyt allekirjoitettu sopimus on yksi SUL:n historian merkittävimpiä kaupallisia kumppanuussopimuksia, sanoo SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto.

– On ollut hienoa seurata suomalaisen yleisurheilun menestystä ja erityisen iloisia olemme nuorten yleisurheilijoiden saavutuksista kuluneena vuonna. Jatkossa olemme myös Junior Team Finlandin pääyhteistyökumppani, sanoo Motonet Oy:n hallituksen jäsen Eero Broman.

Motonet mukana tv-kilpailussa, Team Finlandissa ja Nuorten EM-kilpailuissa

Motonet on seuraavat kolme vuotta yleisurheilumaajoukkueen, Team Finlandin ja nuorten maajoukkueen, Junior Team Finlandin pääsponsori sekä Espoossa kesällä 2023 järjestettävien alle 23-vuotiaiden EM-kilpailuiden kotimainen pääyhteistyökumppani.

Motonet on seuraavan kolmen vuoden aikana laajasti mukana myös kaikissa televisioiduissa kotimaisissa yleisurheilukilpailuissa ja Team Finlandin mukana arvokisoissa ja Ruotsi-ottelussa.

Viime kesänä SUL ja Motonet toteuttivat uutena yhteistyömallina Ylen kanssa Motonet GP -kisoissa Päivän Urheilija -äänestyksen, jossa tv-yleisö pääsi valitsemaan päivän parasta urheilijaa jokaisessa kilpailussa. Päivän Urheilija -konseptia tullaan jatkamaan ja kehittämään myös tulevina vuosina.