Motonet jatkaa SUL:n pääyhteistyökumppanina ja GP-sarjan nimikkokumppanina

Broman Group -konserniin kuuluva Motonet jatkaa Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppanina vuoden 2020 kattavalla sopimuksella, joka allekirjoitettiin torstaina Helsingissä.

Motonet on yleisurheilumaajoukkueiden pääkumppani, yleisurheilun kotimaisen televisioidun kilpailusarjan Motonet GP:n nimikkokumppani, tänä syksynä perustetun Supertalentti-ryhmän kumppani ja Ruotsi-ottelun yhteistyökumppani.

Motonet on tukenut suomalaista yleisurheilua jo useita vuosia. Tällä uudella sopimuksella haluamme jatkaa tukeamme sekä huippuyleisurheilutapahtumiin että myös suoraan urheilijoille. Yleisurheilu on suomalaisia kiinnostavana urheilumuotona Motonetille sopiva ympäristö saada yritykselle haluttua näkyvyyttä ja positiivista huomioarvoa, Broman Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Eero Bromantoteaa tehdystä yhteistyösopimuksesta.

Motonet GP on Ylen televisioima yleisurheilun kotimainen kilpailusarja, joka kilpaillaan kolmatta kertaa kesällä 2020. Kilpailut ovat kesä-heinäkuussa Joensuussa, Espoossa, Jyväskylässä ja Lahdessa. Viime kesänä Motonet GP:n lähetykset keräsivät Ylen kanaville parhaimmillaan liki 700 000 katsojaa ja olivat kotimaisen yleisurheilukauden kivijalka.

Motonet näkyy vuoden 2020 aikana GP-sarjan ohella vahvasti myös muissa yleisurheilun tärkeimmissä kotimaisissa tv-kilpailuissa kuten syyskuun alussa Tampereen Ruotsi-ottelussa ja elokuussa Turun Kalevan kisoissa.

Kuluneesta kaudesta lähtien Motonet on näkynyt myös yleisurheilumaajoukkueiden asussa. Tulevalla kaudella Motonet näkyy Suomen joukkueen asusteissa muiden muassa MM-halleissa Kiinassa Nanjingissa ja EM-kilpailuissa Pariisissa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että Motonetin ja yleisurheilun yhteistyö jatkuu 2020. Motonet on ollut vahvasti tukemassa yleisurheilun uuden, nuoren kaartin nousua, joka leimasi viime kesää. Motonet GP -sarjassa on yhteistyössä Ylen kanssa pyritty nykyisten huippunimien ohella tuomaan esille lajin nuoria, nousevia nimiä, sanoo Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Harri Aalto.

Broman Group -konserni on autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni. Yli 1700 ammattilaista työllistävä yhtiö kuuluu alansa johtaviin toimijoihin Suomessa. Se palvelee asiakkaitaan Motonetin, AD VaraosaMaailman, AD-Turun ja Finntestin sekä Broman Logistics -logistiikkakeskusten kautta. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli 359 miljoonaa euroa. Broman Group edistää suomalaista hyvinvointia tukemalla vuosittain monia yleishyödyllisiä kohteita, kuten lasten ja nuorten avustustyötä, urheilua, kulttuuria, sotaveteraaneja ja maanpuolustustyötä. www.bromangroup.fi

Suomen Urheiluliitto ry (SUL) on yleisurheilun kansallinen lajiliitto ja Kansainvälisen yleisurheiluliiton (IAAF) jäsen. SUL palvelee 21 piirijärjestöä, yli 550 seuraa ja noin 70 000 yleisurheilutoiminnassa mukana olevaa ihmistä. SUL on toiminut itsenäisenä lajiliittona vuodesta 1931. Järjestön toiminnan tarkoituksena on innostaa ja palvella jäseniään tuottamaan kansainvälisesti menestyviä yleisurheilijoita sekä laadukasta, arvostettua ja koko yhteiskunnan kattavaa yleisurheilu- toimintaa lapsi-, nuoriso-, kilpa- ja huippu-urheilijoiden sekä harrastajaliikkujien ja urheilun seuraajien tarpeisiin. www.yleisurheilu.fi