Moniotteluiden PM-kilpailut Tanskassa

Moniotteluiden PM-kilpailut Tanskassa

LIVE-Tulospalvelu:

Suomi osallistuu viikonloppuna 13.-14.6. moniotteluiden nuorten PM-kilpailuihin 13 urheilijan joukkueella. Pohjolan mestaruuksista kilpaillaan Tårnbyn kunnassa, joka sijaitsee Kööpenhaminan suurkaupunkialueella. Kilpailevat ikäluokat ovat 22-, 19- ja 17-vuotiaat.

Suomen joukkueen urheilijoista Lappajärven Veikkojen Elmo Savola voitti viime vuonna Islannissa 19-vuotiaiden kymmenottelun Pohjoismaiden mestaruuden. Täksi vuodeksi Savola on siirtynyt jo 22-vuotiaiden ikäluokkaan. 19-vuotiaiden nuorukaisten ennakkosuosikkeihin kuuluvat tänä vuonna Kuortaneen Kunnon Artur Hämäläinen ja Keski-Uudenmaan Yleisurheilun Petri Ihander.

19-vuotiaiden ja 17-vuotiaiden neitosten ikäluokissa Suomea edustaa kolmikko, joista jokainen voi yltää mitalikorokkeelle. Ennätysvertailussa paras 19-vuotias on Perttelin Peikkojen Elina Kakko ja paras 17-vuotias Esbo IF:n Iida Kalliomäki. Tänä vuonna 19-vuotiaista parhaat pisteet on koonnut Tampereen Pyrinnön Maria Huntington ja 17-vuotiaista Helsingin IFK:n Lotta Kemppinen.

Viime hetken tieto: Suomen joukkueen jäsenistä Iida Kalliomäki on joutunut vetäytymään kilpailusta ja Suomen joukkueen kooksi supistuu 12 urheilijaa.

TÅRNBY (DEN) 13.-14.6.2015 Moniotteluiden nuorten PM-kilpailut

Suomen maajoukkue: