Metsä Groupista Suomen Urheiluliiton lasten ja nuorten yleisurheilun pääyhteistyökumppani

Metsä Group ja Suomen Urheiluliitto (SUL) ovat sopineet lasten ja nuorison yleisurheilun pääyhteistyökumppanuudesta vuosina 2022-2024. SUL on yleisurheilun valtakunnallinen lajiliitto. Yhteistyön keskiössä ovat lasten ja nuorten valtakunnalliset Seurakisat.

Seurakisoja järjestetään vuosittain noin 500 eri puolella Suomea. Kisoihin tavoitellaan kesän aikana noin 30 000 lasta ja nuorta. Osallistujat ovat iältään alle viidestä vuodesta noin viiteentoista vuoteen.

”Urheilun saralla saadut kokemukset ja opit kantavat läpi koko elämän. Haluamme olla osaltamme tukemassa lasten ja nuorten matalan kynnyksen urheiluharrastusta ja sitä kautta arjen hyvinvointia”, sanoo Metsä Groupin viestintäjohtaja Juha Laine.

Seurakisat on paikallistason kilpailumuoto, jossa lapsia ja nuoria rohkaistaan turvallisella ja iloisella tavalla monipuoliseen harrastamiseen kaikkialla Suomessa. Perhekeskeisyyttä korostetaan ottamalla vanhemmat mukaan aktiivisiksi toimijoiksi.

”Hienoa, että Metsä Group haluaa kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan. Seurakisoissa lapsia huomioidaan ahkeruudesta, toisten huomioimisesta ja kovasta yrityksestä. Siellä tulevaisuuden nooralottanezirit, topiraitaset ja sarakuivistot saavat urheilukipinän. Tämän takia on tärkeää, että Seurakisoja järjestään kaikkialla Suomessa. Järjestävien seurojen ja kilpailujen määrää on tarkoitus tulevina vuosina kasvattaa merkittävästi”, sanoo SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto.

Seurakisat löydät instagramista

Seurakisoja pääsee seuraamaan oman tilin kautta Instagramissa. Jos haluat tietää missä, milloin ja mitä Seurakisoissa tapahtuu, ota tili seurantaan. Se löytyy osoitteesta: https://www.instagram.com/seurakisat/

METSÄ GROUP

Lisätiedot:

Juha Laine, viestintäjohtaja, Metsä Group, puh. 010 465 4541

Harri Aalto, toimitusjohtaja, Suomen Urheiluliitto, puh. 040 823 4200