McLeod aitoi kärkiajan 12,97, Bledman 9,86, Baptiste 10,84

McLeod aitoi kärkiajan 12

Omar McLeod pudotti 110 metrin aitojen ennätyksensä ja kauden kärkituloksen lukemiin 12,97 Jamaikan mestaruuskisoissa ja MM-karsinnoissa Kingstonissa. Juoksussa oli myötätuulta metrin verran sekunnissa.

Arkansasissa Yhdysvalloissa  opiskeleva 21-vuotias juoksija on ollut koko vuoden mainiossa kunnossa. Hän vei Yhdysvaltain yliopistomestaruuden hallikauden 60 metrin aidoissa huippuajalla 7,45. Aiemmin tässä kuussa hän voitti Eugenessa Yhdysvaltain yliopistojen mestaruuden 110 metrin aidoissa ajalla 13,01. Tulos syntyi kovassa myötätuulessa (+3,9 m/s).

Hansle Parchment oli Kingstonissa toinen ajalla 13,08 ja hallitseva Kansainyhteisön mestari Andrew Riley kolmas 13,35.

Miesten 200 metrin alkuerien nopein oli Nickel Ashmeade ajalla 20,47.

Bledman 9,86, Baptiste 10,84

Trinidadin MM-karsinnoissakin juostiin lujaa. 100 metrin mestaruuden Hasely Crawford -stadionilla Port of Spainissä voitti Keston Bledman miehen omaa ennätystä sivuavalla ajalla 9,86 (+1,1). Marcus Duncan oli toinen ennätyksellään 10,15.

Kelly-Ann Baptiste voitti naisten 100 metriä ylivoimaisesti maansa ennätystä sivuavalla ajalla 10,84 (+1,4). Mestaruutta puolustanut Michelle-Lee Ahye oli toinen ajalla 11,17 ja Reyare Thomas kolmas ennätyksellään 11,22.

Miesten 400 metrin finaalissa junioreiden MM-voittaja, 19-vuotias Machel Cedenio juoksi ennätyksensä 44,29 ja voitti, mutta tuli sitten hylätyksi ratarikon takia. Mestariksi nousi Renny Quow ajalla 44,90