Maskuun avattiin liikunnallinen Elovena Areena

Maskuun avattiin liikunnallinen Elovena Areena

Maskuun avattiin kaikkien aikojen ensimmäinen Elovena Areena -nimeä kantava monipuolinen lasten lähiliikuntapaikka.

Vaikka lapset ja nuoret harrastavat nykyisin runsaasti ohjattua liikuntaa, vapaa-ajan liikunta ja leikit ovat jääneet vähemmälle. Elovena Areena on Suomen Urheiluliiton ja Elovenan yhteinenkonsepti, jolla tilannetta voidaan korjata.

– Juokseminen, hyppääminen ja heittäminen ovat lasten ja eri lajien perusliikuntataitoja. Elovena Areena kannustaa lapsia oma-aloitteisesti näiden taitojen harjoittamiseen, linjaa SUL:n seurapalvelujohtaja Harri Aalto.

Maskussa Elovena Areena otettiin innolla vastaan. Areenasta riittää iloa vuosikymmeniksi.

– Elovena Areena palvelee päiväkotilasten lisäksi koko Humikkalan alueen satoja lapsia lähiliikuntapaikkana. Siinä on pienten mukava juoksennella oikein juoksuradoilla ja monesta muksusta on ihanaa kiipeillä telineillä, Maskun vapaa-aikatoimen päällikkö Jyrki Kangas iloitsee.

– Areenan monipuoliset laitteet on suunniteltu tyydyttämään lapsen toimintatarpeita. Toivon tietysti kovasti, että lasten kanssa Areenaa käyttävät perehtyvät kaikkiin mahdollisuuksiin, joita tämä liikuntapaikka tarjoaa ja opastavat lapsia löytämään liikunnan moninaiset riemut.

Elovena lahjoitti ikuisen Voimapäivän

Elovena juhlii 90-vuotista taivaltaan paitsi avaamalla Elovena Areenan Maskuun, myös lahjoittamalla kouluihin 50 liikunnallista Voimapäivää ja 10 yleisurheiluvälinesettiä.

– Olemme järjestäneet yhteistyössä SUL:n kanssa Elovena Voimapäiviä valtakunnallisesti jo useiden vuosien ajan. Maskun Elovena Areenan kautta mahdollistamme lapsille ikuisen Voimapäivän, joka tuo liikunnan riemua päivästä toiseen yhä uudelleen, sanoo markkinointipäällikkö Tuire Wendelin Raisio-konsernista.
 


elovena-areena_2_masku_1_of_1.jpg