Mansikkamäki ja Repokangas odottavat jo Hese-kisaa!

Mansikkamäki ja Repokangas odottavat jo Hese-kisaa!

Kouvolan Mansikkamäen koulun opettaja Janne Savolainen liputtaa vahvasti koululaiskisojen puolesta.
– Lajiliitto toisensa jälkeen on lopettanut koululaiskisojen järjestämisen. On hienoa, että yleisurheilussa on Hese-kisa, jossa lapset voivat opetella kilpailemista. Luokkahengen kohomaisen ohella se on mielestäni kisojen parasta ja tärkeintä antia.

Mansikkamäen koulun liikuntapainotteiset luokat ovat osallistuneet Hese-kisoihin jo kahdeksana vuonna.
– Meillä on ollut periaatteena, että vitoset käyvät Hese-kisoissa kokeilemassa ja kutoset kilpailemassa. Tämän vuoden kutoset ovat kuitenkin Hese-kisojen ensikertalaisia. Saa nähdä, miten heidän kanssaan käy, Savolainen naurahtaa.
– Intoa löytyy ja ainakin keihästä ehditään käydä treenaamassa ennen piirikisoja, hän kaavailee.

Varkauden Repokankaan koulun opettaja Leena Flankkumäki on Hese-kisojen ensikertalainen, toisin kuin luokkansa, joka valmistautuu kisoihin toista kertaa.
– Luokka tykkäsi viime vuoden tapahtumasta, joten sen perusteella ilmoitin heidät uudelleen mukaan. Joukkueen kasaamisessa oli pieniä haasteita, mutta nyt se on valmis. Reissuun lähdemme koko luokan voimin ja kisojen jälkeen menemme yhdessä syömän tai uimaan. Olemme reissanneet tämän luokan kanssa melko paljon ja he lähtevät innolla matkaan. Yhteishengen kannalta nämä ovat mukavia tapahtumia, Flankkumäki summaa.

Hese-kisojen piirikisat käynnistyvät 13.4. Helsingin Liikuntamyllystä, pääkaupunkiseudun piirikisalla. Piirikisoja on yhteensä 17 ja piirikisat huipentuvat Hese-kisa finaaliin Tampereella 19.5!
Lue lisää täältä.