Liput Lahden Kalevan kisojen pää- ja aluekatsomoon huippuedullisesti tammikuussa

Lahden Kalevan kisojen nettisivut ovat avautuneet osoitteessa kalevankisat.fi. Samalla käynnistyi Kalevan kisojen lippukauppa tammikuun loppuun yltävällä ensimmäisen hintaportaan tarjouksella.

– Nyt yleisurheilun ystävillä on mahdollisuus hankkia liput Lahden stadionin parhaille paikoille, katettuun pääkatsomoon tai aluekatsomoon, erittäin edullisesti. Tarjolla on yhden päivän lippuja tai kolmen päivän lippupaketteja, kertoo Kalevan kisojen pääsihteeri Janne Harjula.

Kalevan kisojen lippujen hinnoittelussa on kolme eri hintaporrasta, joista halvin on tammikuun kestävä tarjouskampanja. Lippujen hinnat löytyvät Kalevan kisojen sivuilta  https://www.kalevankisat.fi/lipunmyynti/. Samalla sivulla on linkki verkkokauppaan, josta voi hankkia liput.

Tunnelmaa Lahden stadionilla vuoden 2012 Kalevan kisoissa.

Lapsiperheet ja yli 75-vuotiaat 

Kalevan kisat kilpaillaan Lahdessa 27.-30. heinäkuuta. Kilpailujen nettisivulta löytyy päiväkohtainen aikataulu, josta voi tarkistaa, mitkä lajit kunakin päivänä kilpaillaan. Tarkennettu aikataulu julkaistaan keväällä.

– Nelipäiväisten Kalevan kisojen avauspäivänä, torstaina 27. heinäkuuta, Lahden stadionille on kaikilla ilmainen sisäänpääsy, Janne Harjula kertoo.

Lapsiperheille on tarjolla edullinen mahdollisuus tulla kilpailuihin yhdessä koko perheen kanssa, kun Kalevan kisojen kumppani Etelä-Suomen Sanomat tarjoaa alle 7-vuotiaille lapsille vanhempien seurassa maksuttoman pääsyn Kalevan kisoihin. 7-16-vuotiaat nuoret saavat 50 prosentin alennuksen yhden tai kolmen päivän lipusta.

Lahden Vanhusten asuntosäätiö tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn pääkatsomoon yli 75-vuotiaille. Seniorilippu tulee kuitenkin hakea ennakkoon.

MM-kisoihin tähtäävät kotimaan huiput paikalla

Kalevan kisat on kesän kilpailukalenterissa keskellä kilpailukautta niin, että Lahden stadionilla urheilijoilla on vielä mahdollisuus taistella paikasta elokuussa Budapestissa Unkarissa pidettäviin MM-kilpailuihin.

– Kotimainen yleisurheilu elää nyt vahvaa nousubuumia, joka viime kesänä huipentui upeaan menestykseen Münchenin EM-kisoissa. Lahden Kalevan kisoissa paikalla ovat lajit kotimaiset huiput, joten kisoissa nähdään millaisessa vireessä lajin kärkinimet ovat matkalla 19.-27. elokuuta pidettäviin MM-kisoihin, Harjula sanoo.

Kalevan kisojen nettisivut

Lisätietoja:

Janne Harjula
Pääsihteeri
Lahden Kalevan kisat
044 036 0300
janne.harjula@lahdenahkera.fi