Liiton strategiatyö jatkuu valtuuston seminaarilla

Haku alkaa pian

Suomen Urheiluliiton (SUL) vuosien 2017-2020 strategian työstäminen jatkuu liittovaltuuston strategiaseminaarissa 20. marraskuuta Helsingissä

– Seminaarissa valtuutetut kuulevat yleisesityksen mitä strategiatyössä on tähän asti tehty ja antavat sitten oman panoksensa työhön ryhmätöinä, SUL:n toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä totesi liiton hallituksen kokouksen ajankohtaiskatsauksessaan.

– Ryhmätöiden aiheena ovat strategian kärkivalinnat, jotka ovat yleisurheilijan urapolku, elinvoimainen seuratoiminta, lajimielikuva ja imago sekä toimintatapojen uudistaminen.

SUL:n liittovaltuusto kokoontuu Helsingissä 21. marraskuuta. Tiistaisessa (3.11.) kokouksessaan hallitus teki esitykset koskien liittovaltuuston syysistunnon sääntömääräisiä päätösasioita.

Ajankohtaiskatsauksessaan Mäkelä kiitteli myös syksyn seurafoorumikierroksella käytyjä keskusteluita.

– Kierros toteutettiin kolmessa viikossa ja osanottajamäärät olivat 25-45 henkilön haarukassa. Varsinkin nuorten kilpailutoiminnan ympärillä käytiin hyvää ja vilkasta keskustelua, Mäkelä totesi.

– Joissakin paikoissa todettiin, että aikaa syvällisemmälle keskustelulle jäi liian vähän, mikä on syytä ottaa huomioon, kun suunnitellaan tulevia vastaavien kierrosten aikatauluja.