Lidlin Sportyfeel-urheiluravinteet ja HCR yhteistyöhön

Lidlin Sportyfeel-urheiluravinteet ja HCR yhteistyöhön

Lidlin Sportyfeel-urheiluravinnesarja antaa nimen vuoden 2017 Helsinki City Run -juoksutapahtumalle. Nimikumppanuuden lisäksi Lidl Suomen ja Suomen Urheiluliiton yhteistyösopimukseen kuuluu myös urheiluravinnekumppanuus eli Lidlin Sportyfeel-sarjan tuotteet ovat Sportyfeel Helsinki City Runin virallisia urheiluravinteita.

– Helsinki City Run on huikeiden perinteiden juoksutapahtuma. Olemalla näkyvästi mukana HCR:ssä tavoitamme yhden Sportyfeel-sarjan isoista kohderyhmistä, Lidl Suomen kaupallinen johtaja Timo Hansio iloitsee.

Sportyfeel Helsinki City Run järjestetään 13.5.2017. Suomen suurimpaan ajanotolliseen juoksutapahtumaan odotetaan noin 13 000 juoksijaa. Sportyfeel-tuotteet ovat myös elokuussa juostavien Helsinki City Marathonin ja Helsinki Street Runin virallisia urheiluravinteita.

– Sportyfeel on luonteva kumppani suurelle juoksutapahtumalle. Tuotesarjasta jokainen juoksija löytää sopivan tuotteen tukemaan harjoittelua ja kilpailusuoritusta, kilpailujohtaja Markku Haverinen Suomen Urheiluliitosta sanoo.

Sportyfeel on Lidl Suomen Suomessa kehittämä urheiluravinnesarja, josta löytyy tällä hetkellä yli 40 tuotetta. Iso osa Sportyfeel-tuotteista valmistetaan ja pakataan Suomessa. Kotimaista tuotantoa ovat esimerkiksi maitopohjaiset proteiinijuomat, raakapatukat sekä laktoosittomat ja gluteenittomat proteiinipatukat. Muut tuotteet valmistetaan Keski-Euroopassa tai Ruotsissa.

Sportyfeel-tuotteet ovat helposti saatavissa kaikista Suomen Lidl-myymälöistä ruokaostosten yhteydessä.

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Lidlin konseptin ydin on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaille iloisesti palvellen. Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti kasvaneessa organisaatiossa työskentelee yli 5000 henkilöä. 157 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään ja tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa ja Laukaassa sijaitsevista jakelukeskuksista. Lisätietoa tuotteista, ajankohtaisista tarjouksista ja yrityksestä osoitteessa lidl.fi.