Leveelahti nautti Linnan juhlien tunnelmasta

Leveelahti nautti Linnan juhlien tunnelmasta

Kiekonheiton nuorten MM-mitalisti Helena Leveelahti vietti mieleenpainuvan illan itsenäisyyspäivänä Linnan juhlissa. 

– Normaalisti olen itsenäisyyspäivänä ollut kotona, ja on perheen kanssa katseltu Linnan juhlia televisiosta muiden hommien sivussa. Tämä ilta jäi kyllä minulle mieleen, Leveelahti hehkutti.

Juttuseuraa Linnan kutsuilla oli Leveelahden mukaan runsaasti tarjolla. 

– Fiilis ja tunnelma olivat oikein hyvät. Ihmiset tulivat juttelemaan ja tein niin itsekin, juttelin Mira Potkosen ja ringeten pelaajien ja cheerleading-urheilijoiden kanssa, Leveelahti sanoi.

– Muutenkin kaikki meni hyvin, tanssit ja ruokailut. Osasin odottaa, että Linnassa on paljon väkeä, mutta ehkä ääntä vielä vähän enemmän kuin osasin arvata. 

Yleisurheilutaustaa Linnan juhlissa oli monella, nykyurheilijoista Leveelahden lisäksi paikalla olivat muun muassa parayleisurheilun EM-kisoissa menestyneet Leo-Pekka Tähti ja Ronja Oja.

Tulevan kauden harjoittelu Leveelahdella on hyvässä vauhdissa. Ensi kesän päätähtäimenä ovat 22-vuotiaiden EM-kilpailut Gävlessä heinäkuussa, mutta myös syys-lokakuun taitteen MM-kilpailut Dohassa kiinnostavat.

– Treenit on menneet hyvin, ei ole ollut isoja ongelmia. Tekniikka on alkanut parantua, kun sitä on hinkattu ja voimatreeneissä puntit liikkuvat hyvin, Leveelahti sanoo.

– EM-kisat on kesän päätavoite, mutta MM-kisoihin voisi ehkä päästä 60 metrin heitolla, vaikka raja on 61,20.  Jos kaikki menee hyvin, 60 metriä on mahdollista heittää.

 


leveelahti_helena1.jpg