Leskisestä Turun Urheiluliiton yleisurheilujaoston toiminnanjohtaja

Leskisestä Turun Urheiluliiton yleisurheilujaoston toiminnanjohtaja

Antti Leskinen on valittu Turun Urheiluliiton yleisurheilujaoston toiminnanjohtajaksi. Tehtävään haki toistakymmentä henkilöä, joiden joukosta Leskinen nousi hakuprosessin aikana kärkikandidaatiksi.

Leskinen aloittaa työskentelyn Turun Urheiluliitossa alkuvuodesta 2019. Hän toimii nykyisen toiminnanjohtajan Teijo Raition työparina tämän eläkkeelle lähtöön asti.

  – On suuri kunnia päästä työskentelemään yhdessä maamme kautta aikain menestyneimmässä ja tunnetuimmassa urheiluseurassa. Turun Urheiluliiton reilun vuosisadan mustakeltaiset perinteet tekevät nöyräksi ja samalla motivoivat kehittämään yleisurheilujaoston toimintaa entisestään, Leskinen sanoo.

– Seuran vahvuudet ovat laadukkaassa ja monipuolisessa ohjaus- ja valmennustoiminnassa sekä kilpailujen ja tapahtumien järjestämisessä. Niiden tulee olla seuran toiminnan painopisteinä jatkossakin. Elinvoimainen seura tarvitsee myös huippu-urheilumenestystä ja vahvaa seurahenkeä.

Koulutukseltaan Leskinen on liikuntatieteiden maisteri. Hänellä on vankka tausta yleisurheilun parissa työskentelystä. Hän on toiminut valmennus- ja aluepäällikkönä niin seura- kuin liittotasolla, ja omaa laajan näkemyksen suomalaisten yleisurheiluseurojen toimintakentästä.