Lempäälän Kisa hallitsi Giga-sarjaa

Lempäälän Kisa hallitsi Giga-sarjaa

Lempäälän Kisa juhli lauantaina Sastamalassa viidettä peräkkäistä Giga-sarjan voittoa Seuracupissa. Pisteitä LeKille kertyi 388. Toiseksi sijoittui Naantalin Löyly 374,5 pisteellä ja kolmanneksi Raision Kuula 348 pisteellä.

Yhteyshenkilö Timo Reunanen oli syystä tyytyväinen, kun joukkue kotiutui illansuussa Lempäälään.

– Kahdella bussilla oltiin matkassa ja tunnelmat ovat korkealla. Porukat harmittelivat vain sitä, että Sastamala oli niin lähellä, ettei bussissa ehditty juhlia. Jostain Pietarsaaresta olisi ollut mukavampi reissata illalla, Reunanen sanoi.

LeKi otti voiton viidessä henkilökohtaisessa sarjassa sekä sukkulaviestissä. Eero Ranta ja Nora Kytäjä voittivat 13-vuotiaiden 1000 metrin juoksut, Santtu Heikkinen ja Helmi Karjainen 2000 metrin matkat 15-vuotiaiden sarjassa. Lisäksi Tomy Nurmesniemi voitti 17-vuotiaiden pituushypyn.

– Pitkät juoksumatkat ovat jo vuosia olleet vahvuutemme. Meillä on niihin hyviä tyyppejä ja päteviä valmentajia, Reunanen sanoi.

Reunanen kehui etenkin valmennuspäällikkö Veli-Matti Rannan panosta. Hänen neljästä lapsestaan Johanna ja Venla ovat olleet mukana useita vuosia.

– Heitä on neljä sisarusta. Emma oli nyt varalla. Jokainen joukkueen jäsen on tärkeä, myös varallaolijat. Koskaan ei tiedä koska tarvitaan.

– Meillä ei ollut paras mahdollinen joukkue, koska Aleksi Kivelä on Tukholmassa nuorten Ruotsi-maaottelussa juoksemassa 800 metriä. Mutta oli muillakin varmaan poisjääntejä samasta syystä, Reunanen sanoi.

Voitto oli LeKille 10 000 – 25 000 asukkaan kokoisten kuntien seurojen joukossa kaikkiaan kuudes.

SASTAMALA, Vammala 2.9.2017 Seuracup Giga-sarja

​Henkilökohtaisten lajien tulokset:

http://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=41148

Sukkulaviestin tulokset:

http://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset_old.php?ulog=25083