Lampinen sivusi kärkiaikaa, Hjerpe 423, Hukka 4.28,76

Lampinen kolmas Genevassa

Ville Lampinen sivusi hänen omissa nimissään olevaa 800 metrin kauden kotimaista kärkitulosta 1.48,89. Lampinen juoksi ajan Yhdysvaltain yliopiston sarjaan kuuluvassa Larry Ellis Invitational -kilpailussa Princetonissa New Jerseyssä.

Villanovan yliopistossa opiskeleva Lampinen, 21, pinkoi tuon saman ajan pari viikkoa sitten Floridassa. Princetonissa Lampinen oli erässään viides. Erän voitti Samuel Ellison ajalla 1.48,19.

Hjerpe ennätyksensä tuntumassa

Seiväshyppääjä Erica Hjerpe ylitti Durhamissa North Carolinassa kauden parhaansa 423. Tulos jää vain kaksi senttiä hänen ulkoratojen ennätyksestään ja riitti kilpailussa kolmanteen sijaan.

Kilpailun voitti Yhdysvaltain Megan Clark, joka ylitti ennätyksensä 463. Hänen edellinen ennätyksensä oli aiemmin tänä vuonna tehty 455.

Toiseksi kilpailussa sijoittui Yhdysvaltain Madison Heath samalla tuloksella Hjerpen kanssa.

Minttu Hukka juoksi Stanfordissa Kaliforniassa 1500 metriä ennätyksensä tuntumaan ajalla 4.28,76. Hukan 1500 metrin ennätys on toissa vuonna tehty 4.28,67.