Lahden Kalevan kisojen pääsylippujen hintaporras vaihtuu – hanki liput nyt

Kansainvälinen yleisurheilukausi huipentuu elokuussa Budapestissä käytävään MM-kilpailuun. Kotimainen yleisurheilukesä huipentuu jo Lahden Kalevan kisoissa 27.-30. heinäkuuta.

– Tuloksentekoaika MM-kisoihin päättyy 30. heinäkuuta, joten Lahdessa on vielä mahdollisuus rikkoa tulosraja tai kasvattaa rankingpistekertymää. Lahdessa nähdään myös, mikä on Suomen MM-joukkueen vire, sanoo kisojen pääsihteeri Janne Harjula.

Lahden kisojen pääsyliput ovat käyneet kaupaksi ja niitä on mahdollisuus hankkia 15. kesäkuuta asti erittäin edulliseen hintaan. Lippukauppa löytyy osoitteesta https://www.kalevankisat.fi/lipunmyynti/

– Lippujen hintaporras vaihtuu kesäkuun 15. päivän jälkeen, joten nyt kannattaa toimia. Liput ovat käyneet kaupaksi, joten pääkatsomo täyttyy hyvää vauhtia, Harjula kertoo.

Lapsiperheille on tarjolla edullinen mahdollisuus tulla Kalevan kisoihin koko perheen kanssa. Kisojen kumppani Etelä-Suomen Sanomat tarjoaa alle 7-vuotiaille lapsille maksuttoman pääsyn vanhempien seurassa ja 7-16-vuotiaat nuoret saavat 50 prosentin alennuksen yhden tai kolmen päivän lipusta.

Kisojen avauspäivänä, torstaina 27. heinäkuuta, Lahden stadionille on ilmainen sisäänpääsy.

Roni Back ottaa kisatoria haltuun lauantaina

Kalevan kisat järjestetään Lahdessa kuudetta kertaa. Hyvin kauden avanneiden kotimaisten yleisurheilun kärkinimien ohella Lahdessa on tarjolla monenlaista nähtävää.

– Urheilijoiden hyvät tulokset ovat paras kisalippujen myyntivaltti, mutta järjestäjä Lahden Ahkera on halunnut luoda tapahtuman ”Backstagelle” muutakin nähtävää. Tarjolla on kisatori hyvine palveluineen, lasten urheilumaailmoineen ja kiinnostavine esiintyjineen, Harjula kertoo.

Tubettaja Roni Back ottaa kisatoria haltuun lauantaina 29.7. ja yhden Joukon orkesteri, legendaarinen Jouko Mäki-Lohiluoma viihdyttää kansaa koko kisojen ajan. Lasten urheilumaassa pääsee kokeilemaan taitojaan hyvien ohjaajien avittamana ja Lahden Hiihtoseuran ampumahiihtäjät tutustuttavat nuoria laseraseiden turvallisempaan maailmaan.

Kalevan kisojen aikataulu:

https://www.kalevankisat.fi/aikataulu-ohjelma/

 Kalevan kisojen lipunmyynti:

https://www.kalevankisat.fi/lipunmyynti/

Kalevan kisojen nettisivut:

https://www.kalevankisat.fi