Lahden Ahkera hakee valmennuspäällikköä

Lahden Ahkera hakee puolipäiväistä valmennuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Valmennuspäällikön keskeisimmät työtehtävät ovat seuramme valmennusjärjestelmän laaja-alainen johtaminen ja organisointi sekä valmentajien rekrytointi ja osaamisen kehittäminen seuramme strategian ja toimintaperiaatteiden mukaisesti keskittyen ensisijaisesti SM-ikäluokkiin.

Tehtävän hoitaminen edellyttää tiivistä yhteistyötä seuran urheilijoiden, valmentajien ja muiden toiminnassa mukana olevien kanssa. Työnkuvaan kuuluu myös Lahti – Pajulahti yleisurheilukeskustoiminnan operatiivinen johtaminen.

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen, vaativan ja merkittävän työnkuvan.

– Avainroolin vaikuttaa etenkin suomalaiseen yleisurheiluun suurseuran ytimessä.

– Yhteistyötä tärkeiden sidosryhmiemme (SUL, Painiliitto, PHURA, muut yleisurheilun kärkiseurat, Lahden kaupunki, Liikuntakeskus Pajulahti) kanssa.

– Työsi tueksi aktiivisen vapaaehtoisjoukon, vahvan ja osaavan valmentajatiimin sekä tiiviin palkatun henkilöstön työyhteisön.

Seuramme toimisto ja valmennuspäällikön pääasiallinen työpiste sijaitsevat Lahden urheilukeskuksessa.

Odotamme sinulta:

– Tehtävään soveltuvaa koulutusta, vahvaa urheiluvalmennus- ja kärkiseuran valmennusjärjestelmän kehittämisosaamista, vankkaa kokemusta suomalaisen urheiluvalmennuksen toimintaympäristössä toimimisesta sekä ymmärrystä seuran talousrakenteesta ja sen hallinnasta.

– Oma-aloitteisuutta, kehittäjä- ja tiimipelaajataitoja sekä kykyä johtaa ja innostaa seuraihmisiä.

– Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, erinomaista paineensietokykyä sekä sujuvaa toimisto-ohjelmistojen hallintaa.

– Valmiutta joustaviin työaikoihin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 14.4.2023 mennessä seuran toiminnanjohtajalle sähköpostitse osoitteella: janne.harjula@lahdenahkera.fi

Aloitamme haastattelut hakuajan päättymisen jälkeen.

Lahden Ahkera ry

Ilkka Väänänen, puheenjohtaja

 

Lahden Ahkera on yksi Suomen johtavista urheiluseuroista, jossa on noin 1 000 jäsentä. Olemme merkittävä seuratoimija Päijät-Hämeen alueella liikuttaen laajasti lapsia, nuoria ja aikuisia harrastajista huippuihin. Lahden Ahkera valittiin tänä keväänä ensimmäisenä suomalaisena yleisurheiluseurana Olympiakomitean huippu-urheilun tähtiseuraksi.