Lähde mukaan fanimatkalle Berliinin EM-kisoihin

Lähde mukaan fanimatkalle Berliinin EM-kisoihin

Suomen yleisurheilumaajoukkueen kesä 2018 huipentuu 7.-12. elokuuta EM-kilpailuissa Berliinissä. Arviolta reilun 40 urheilijan joukkue kaipaa tuekseen näkyvän ja iloisen fanijoukon, johon nyt on mahdollisuus liittyä.

– Olemme varanneet yleisurheilumaajoukkueen kannattajille EM-kisojen katsomoon kaksi yhtenäistä aluetta. Lippuvaraus on voimassa syyskuun loppuun. Jos haluat mukaan, varaa matkasi 27. syyskuuta mennessä, kertoo Suomen Urheiluliiton fanimanageri Sari Murto.

Matkoja lippupaketteineen on varattavissa seuraavista matkatoimistoista Urheilumatkatmatkatoimisto Heta ja Kon-Tiki. EM-kilpailuissa Sari Murto toimii yhteyshenkilönä fanien ja Suomen joukkueen välillä.

– Meillä on kova halu kehittää maajoukkueen fanitoimintaa. Tavoite on saada katsomoon näkyvä suomalaisjoukko, jolle järjestetään yhteistä ohjelmaa. Fanit tapaavat urheilijoita, valmentajia ja joukkueen johtoa, Murto kertoo.

EM-kilpailut ovat tiivis kuuden päivän tapahtuma. Näissä EM-kisoissa ovat mukana myös maantielajit kävely ja maraton.

– Yleisurheilu on parasta paikan päällä ja Saksassa tunnelma on taattu. Kisoihin odotellaan melko täysiä katsomoita. Syyskuun alun tiedon mukaan kisoihin on myyty jo reilut 75 000 lippua, Murto sanoo.

Katso lisää fanimatkoista: tästä linkistä