Kylmänen pinkoi koleudessa 12,06 – SM Karjaa 15-14

Kylmänen pinkoi koleudessa 12

Raision Kuulan Johanna Kylmänen ei säikkkynyt 12 asteen koleutta, vaan porhalsi 1,8 sekuntimetrin myötätuulessa 100 metrin ennätyksensä 12,06. Aika toi Kylmäselle 15-vuotiaiden tyttöjen Suomen mestaruuden Karjaalla.

-Lähtö ei ollut hyvä, mutta muuten juoksu kulki hyvin. Kylmyys ei tuntunut juostessa. Lopussa näin viereisen radan juoksijan rinnallani ja heittäydyin hänen ohitseen, Kylmänen kertoi.

Hopealle pinkoi rovaniemeläisen Pohjan Koiton Emma Mäkikallio ennätyksellään 12,14 ja pronssille oululaisen Kuivasjärven Auran Sofia Lindholm niin ikään ennätyksellään 12,34.

Tyttöjen 15-vuotisten satasella juostiin ennen loppukilpailua alkuerät ja välierät.

-Finaali oli kova juoksu, kun oli jo kaksi juoksua alla. Juoksin parhaiten finaalissa, kertoi isänsä Ari Kylmäsen valmentama Johanna Kylmänen.

Johanna Kylmänen on sekä Suomen että Kolumbian kansalainen.

Leppänen löi Turkan poikien satasella

Ikaalisten Urheilijoiden Taavi Leppänen juoksee seurakaveriensa Samuli Samuelssonin ja Otto Ahlforsin jalanjälkiä myöten. Leppänen porhalsi 15-vuotiaiden poikien 100 metrin mestariksi 2,5 sekuntimetrin myötätuulessa ajalla 11,17.

Nivus- ja lähentäjälihasten vammoista kuntoutunut Tampereen Pyrinnön Joel Turkka pinkoi hopeaa ajalla 11,25 ja Tampereen Urheilijat-38:n Julius Lehto pronssia ajalla 11,44. Leppänen yllättyi voitostaan. Hän on juossut ennätyskelpoisessa tuulessa 11,38 eli 0,21 sekuntia tämänpäiväistä hitaammin.

-Juoksin alkuerien nopeimman ajan, mutta en silti odottanut kultaa. Jännitin tosi paljon ennen kisaa, mutta kisan pystyin juoksemaan rennosti. Maaliviivalla katsoin sivulle ja huomasin voittavani, mutta en vieläkään uskonut sitä todeksi, Leppänen hämmästeli onnellisena.

Porvari ja Stång kaksoismestareiksi

Hartolan Voiman Eemil Porvari ja Kuivasjärven Auran Sonja Stång urheilivat kaksoismestareiksi. Porvari kiskaisi 14-vuotiaiden poikien keihäänheiton mestariksi tuloksella 67,87. Pyhäselän Urheilijoiden Niklas Hyvönen nakkasi hopeaa tuloksella 64,21 ja Janakkalan Janan Onni Ruokokangas pronssia (58,90). Sarjassa heitetään 600-grammaista naisten keihästä.

Porvari leiskautti pituushypyn ylivoimaiseksi mestariksi tuloksella 609. Tulos syntyi viimeisellä kierroksella 1,8 sekuntimetrin vastatuulessa. Perniön Urheilijoiden Arttu Tauriainen sai hopeaa tuloksella 552 ja Nousiaisten Suden Rami Eura pronssia tuloksella 526. Porvari oli tyytyväinen. Hän yllytti yleisön kannustamaan Banks-taputuksillaan.

-Tulokseni olivat hyviä kylmässä ilmassa ja vastatuulessa, Porvari sanoi.

Porvarin sarja oli erittäin tasainen. Hän hyppäsi myös 608 ja 607.

-Sentin yliastuttu hyppy olisi ollut pidempi kuin 609, Porvari arvioi.

Porvari harjoittelee kotitilan kentällä  

Porvarin ennätys pituudessa on 626. Hän on tehnyt tänä kesänä 14-vuotiaiden keihään ja viisiottelun Suomen ennätykset 73,58 ja 3474.

-Keihäs ja pituus ovat parhaat lajit, mutta myös kolmiloikka ja 300 metriä sujuvat hyvin. Seiväshypyssä minulla on paljon kehittymisen varaa.

-Keihäässä vahvuuteni ovat rento alkuvauhtijuoksu ja nopea käsi. Jarrulihaksia pitää saada lisää, Porvari totesi.

Porvari harjoittelee kesällä enimmäkseen Hartolan tiilimurskakentällä ja talvella Pajulahden hallissa. Kotona Hartolassa maatilalla on omatekoinen kenttä, jossa voi heittää ja juosta.

Stång sivusi myötätuulessa SE:tä

Tyttöjen 15-vuotisten 80 metrin aitajuoksun mestariksi hurjasteli 3,8 sekuntimetrin myötätuulessa Kuivasjärven Auran Sonja Stång ajalla 11,21, joka on sama kuin Iiris Peterzénsin juoksema Suomen ennätys.

Stångin ennätys ennätyskelpoisessa tuulessa on 11,53. Stångista tuli kaksoismestari, sillä hän voitti ensimmäisenä päivänä 300 metrin aitajuoksun.  

Alavuden Urheilijoiden Vilma Mäki aitoi kovatasoisessa kisassa hopeaa ajalla 11,37 ja Tampereen Pyrinnön Venla Väliharju pronssia ajalla 11,44.

Poikien 15-vuotisten 100 metrin aitajuoksun mestariksi viiletti IF Drottin Alexander Björkgren ajalla 13,08. Myötätuulta oli 4,2 metriä sekunnissa. Eilen 300 metrin aidat voittanut HKV:n Atte Timgren aitoi hopeaa (13,49).

Immonen jättiyllätykseen 80 metrin aidoissa

Tyttöjen 14-vuotiaiden 80 metrin aitajuoksun voitti yllättäen Joensuun Katajan Nea Immonen. Hän kiiti 1,1 sekuntimetrin myötätuulessa ennätyksensä 11,76. Hän paransi ennätystään 0,26 sekunnilla. Hopealle aitoi Nousiaisten Suden Iida Verainen ajalla 11,99.

– En uskaltanut odottaa edes mitalia. Näin kova myötätuuli yleensä haittaa juoksuani ja juoksen mieluiten nollatuulessa. Tämä oli urani tähän mennessä paras juoksu, Immonen hehkutti.

Menikö juoksu ihan nappiin?

-Ei mennyt. Laskeuduin yhdeltä aidalta kantapää edellä, kun olisi pitänyt päkiä edellä, Immonen sanoi.

Sitä virhettä lukuun ottamatta Immosen juoksu oli lähes täydellinen.

-Lähdin hyvin, vaikka olen tavallisesti huono lähtijä. Kahdella viimeisellä aidalla tunsin, että voitan, Immonen kertoi.

Immosta valmentavat Anssi Vänskä ja Sanna Jaatinen.

Poikien 14-vuotisten mestariksi aitoi HIFK:n Abdirahiim Salah ajalla 14,11.

Aitajuoksija arvottiin välieriin

Poikien 15-vuotisten 100 metrin aitajuoksun mestariksi viiletti IF Drottin Alexander Björkgren ajalla 13,08. Myötätuulta oli 4,2 metriä sekunnissa. Eilen 300 metrin aidat voittanut HKV:n Atte Timgren aitoi hopeaa (13,49).

Tyttöjen 15-vuotisten 80 metrin aitajuoksun alkuerien jälkeen jouduttiin turvautumaan raakaan peliin. Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Vilma Lehtoranta ja Hämeenlinnan Tarmon Enni Saarinen juoksivat neljännessä eli viimeisessä alkuerässä tuhannesosalleen tismalleen saman ajan 12,675.

He jakoivat alkuerän neljännen sijan ja olivat kiinni viimeisessä välieräpaikassa. Viimeinen välierään pääsijä jouduttiin arpomaan. Lehtoranta voitti arvonnan ja pääsi välierään, mutta ei enää välierästä finaaliin.

Lento liiteli pituutta 587

Tampereen Pyrinnön Nea Lento liiteli 15-vuotisten tyttöjen pituushypyn mestariksi 2,7 sekuntimetrin myötätuulessa tuloksella 587. Espoon Tapioiden Evangelos Spartiotis ponkaisi 1,9 sekuntimetrin vastatuulessa 15-vuotiaiden poikien mestariksi tuloksella 626.

Poikien 15-vuotisten 800 metriä voitti Kenttäurheilijat-58:n Atte Nevala ajalla 2.01,38. Tyttöjen 15-vuotiaiden 800 metrin ykköseksi juoksi Lappeenrannan Urheilu-Miesten Moona Korkealaakso ennätyksellään 2.11,69.

Laine vahvin poikien kuulassa

Tampereen Pyrinnön Saku Laine voitti 15-vuotiaiden poikien kuulantyönnön mestaruuden ennätyksellään 15,86. Hän työnsi myös 15,84 ja olisi voittanut kultaa myös kolmanneksi pisimmällään, joka kantoi 15,15.

Seinäjoen Seudun Urheilijoiden Juho Kuvaja työnsi hopeaa tuloksella 14,97 ja Ruotsinpyhtään Kisan Jasper Ollas pronssia tuloksella 14,61. Sarjassa työnnetään nelikiloista kuulaa.

-Olen tyytyväinen. Kisa oli helpompi kuin odotin ja ratkesi heti ensimmäisellä kierroksella, Laine sanoi.

Ensi viikonloppuna Vattenfall-seuracupissa Laine aikoo siirtää ennätyksensä seuraavalle metriluvulle. Hän aloitti yleisurheilussa kilpailemisen kymmenen vuotta sitten viisivuotiaana.

-Heittolajit ovat sujuneet paremmin kuin esimerkiksi juoksu. Lisäksi juoksemista ovat haitanneet kantapää- ja polvivaivat. Kuulassa paras ominaisuuteni on nopeat jalat, Laine kertoi.

Forssassa asuvaa Lainetta valmentaa Timo Väliharju. Laine sijoittui keihäässä kolmanneksi tuloksella 58,21. Voiton vei Naantalin Löylyn Eemeli Aarnio tuloksella 61,27.

Tyttöjen 15-vuotisten kuulan voitti Oulun Pyrinnön Annukka Saalismaa tuloksella 14,28.

Poikien 14-vuotiaiden kuulassa nähtiin ankara kamppailu voitosta. Mynämäen Iskun Miika Lahtonen voitti kultaa tuloksella 14,49. Hänen seurakaverinsa Taneli Karvonen jäi ennätyksellään 14,47 täpärästi hopealle.

Kellgrenin tavoitteena vanhan SE:n rikkominen

Helsingin IFK:n Patricia Kellgren voitti 14-vuotiaiden tyttöjen kuulantyönnön viimeisen kierroksen tuloksellaan 13,38.

Hopealle pukkasi Oriveden Ponnistuksen Oona Viljanen ennätyksellään 12,81 ja pronssille Iitin Pyrinnön Annukka Vainonen ennätyksellään 12,65. Sarjassa työnnetään kolmikiloista kuulaa.  

Kellgren olisi voittanut kultaa myös kahdella muulla mitatulla suorituksellaan.

-Voittotulos oli ok, mutta muuten sarja ei ollut hyvä. Astuin yli monta lyhyttä työntöä.

14-15-vuotiaiden SM-kilpailuissa käydään kenttälajeissa myös kaksihenkiset joukkuekilpailut. Sen vuoksi 14-vuotiaiden tyttöjen kuulan kolmella ensimmäisellä kierroksella oli peräti 36 osanottajaa.

-Kolmella ensimmäisellä kierroksella työntöjen väli oli liian pitkä, mutta kolmella viimeisellä sopiva, kun mukana oli enää kahdeksan parasta kilpailijaa, Kellgren sanoi.

Tyttöjen 14-vuotisten Suomen ennätys on Marja Aallon 30 vuotta sitten työntämä 14,76. Kellgrenin ennätys on 14,35.

-Tavoitteeni on työntää Suomen ennätys tällä kaudella. Ensi kaudella vaihdan pakituksen pyörähdykseen, kertoi Daniel Ståhlia ja Jacko Gillia suosikkeinaan pitävä Kellgren.

Mestari Kellgreniä valmentavat Jani Vottonen ja Anatoli Mihailov.

Moukarimestaruudet Someron tytöille

Silja Kosonen ja Marika Virtanen jatkoivat Someron Esan voittokulkua SM-kilpailujen moukarinheitoissa. Tänä kesänä mestareiksi ovat heittäneet aikaisemmin Someron Esasta ainakin Henri Liipola ja Johanna Witka.

Kosonen voitti 15-vuotiaiden tyttöjen kultamitalin viimeisen kierroksen tuloksellaan 58,95. Hänen ennätyksensä 59 senttiä tätä pidempi. Virtasen voittotulos 14-vuotiaissa oli 52,63.

Kosonen olisi voittanut kultaa myös toiseksi ja kolmanneksi pisimmillä heitoillaan. Kaustisen Pohjan-Veikkojen Elisa Heikkala linkosi hopeaa tuloksella 54,77.

-Olen tyytyväinen. Rinki oli vähän tahmea, mutta hyvä näinkin. Viimeisellä pistin kaiken peliin ja heitin parhaan tuloksen, kun kilpailu oli jo ratkennut, kertoi Mervi Nikulan valmentama Kosonen.

Ennakkosuosikki Mäenpää korkeudessa lujilla

Lempäälän Kisan Yleisurheilun Manu Mäenpää lähti 14-vuotiaiden poikien korkeushyppyyn tilastoykkösenä peräti 19 sentin erolla kakkoseen. Mäenpää joutui kuitenkin yllättävän lujille. Ratkaisevasta korkeudesta, 170:stä, hyppäsi kolme poikaa.

Mäenpää ylitti 170 kolmannella yrityksellä ja voitti kultaa. Pihtiputaan Tuiskun Lassi Hakonen ja Kokemäen Kovan Väen Oskari Henttinen hyppäsivät ennätyksekseen 167, mutta eivät ylittäneet 170:ä.  

-Voitto tuli niin kuin pitikin, mutta tulos ei ollut sellainen, kuin odotin. Tähtäsin 180:een. Kyllä siinä iski pieni paniikki, kun pudotin kaksi kertaa 170:stä ja vielä oli kaksi muutakin mukana, Mäenpää tunnusti.

Manu Mäenpään tavoitteena on ylittää tällä kaudella 187, jonka hänen valmentajaisänsä Pasi Mäenpää hyppäsi 14-vuotiaana. Manu Mäenpää pelaa koripalloa Tampereen Pyrinnön joukkueessa B-junioreiden SM-sarjassa.

-Harjoittelen koripalloa neljästi ja korkeushyppyä kahdesti viikossa. En ole vielä valinnut päälajia. Korkeutta harjoittelen kesällä Lempäälässä Hakkarin kentällä ja talvella Pirkka-hallissa. Olen saanut koripallosta ponnistusvoimaa korkeushyppyyn, Mäenpää kertoi.

Poikien 15-vuotiaiden korkeusmestaruus ratkesi uusinnassa. Imatran Urheilijoiden Otso Mikkilä ylitti uusinnassa 174 ja vei kullan. Juankosken Kuohun Karel Sylla pudotti uusinnassa 174:stä ja sai hopean. Varsinaisessa kilpailussa kumpikin ylitti kolmannella 174.

(Jyrki Repola.)

 

RAASEPORI, Karjaa 26.8.2017 15- ja 14-v. SM-kilpailut

P14 100 m (+1,0): 1) Lassi Hakonen PihtipTui 11,83, 2) Eelis Snåre LahdA 11,90.

P14 800 m: 1) Sami Salonen ToholU 2.04,57, 2) Aleksi Rajaniemi LahdA 2.06,20, 3) Mika Salonen ToholU 2.07,68.

P14 100 m aj  (+2,1): 1) Abdirahiim Salah HIFK 14,11, 2) Jaakko Linnus TampPy 14,33, 3) Matias Komi IFSibboV 14,77..

P14 Korkeus:1) Manu Mäenpää LempKiYU 170, 2) Lassi Hakonen PihtipTui 167, 3) Oskari Henttinen KokemKV 167.

P14 Pituus: 1) Eemil Porvari HartVoi 6,09, 2) Arttu Tauriainen PernU 5,52, 3) Rami Eura NousSu 5,26.

P14 Kuula: 1) Miika Lahtonen MynämI 14,49, 2) Taneli Karvonen MynämI 14,47, 3) Linus Nurminen KristU 14,36.

P14 Keihäs: 1) Eemil Porvari HartVoi 67,87, 2) Niklas Hyvönen PyhäsU 64,21, 3) Onni Ruokangas JanJa 58,90.

 

P15 100 m (+2,5): 1) Taavi Leppänen IkaalU 11,17, 2) Joel Turkka TampPy 11,25, 3) Julius Lehto TampU 11,44.

P15 800 m: 1) Atte Nevala KU-58 2.01,38, 2) Mikko Vesma TuUL 2.02,43, 3) Johannes Helander LimNM 2.02,46.

P15 100 m aj : (+4,2): 1) Alexander Björkgren IFDrott 13,08, 2) Atte Timgren HKV 13,49, 3) Tomi Laakso TapE 13,69.

P15 Korkeus: 1) Otso Mikkilä ImU 174, 2) Karel Sylla JuankKuo 174, 3) Joonatan Veijola HämeenlTa 169.

P15 Pituus: 1) Evangelos Spartiotis EspTa 6,26, 2) Jonatan Kinnunen SaarijPu 6,20, 3) Patrik Jakonen PorinYU 6,17.

P15 Kuula (3 kg): 1) Saku Laine TampPy 15,86, 2) Juho Kuvaja SeinäjSU 14,97, 3) Jasper Ollas RuotsKi 14,61.

P15 Keihäs (600 g): 1) Eemeli Aarnio NaantLöy 61,27, 2) Aleksis Hanhisalo HIFK 58,60, 3) Saku Laine TampPy 58,21.

 

T14 100 m (+1,4): 1) Anna Pursiainen EspTa 12,41, 2) Elise Lähdemäki SeinäjSU 12,65, 3) Ida Henricson BorgåAk 12,68.

T14 800 m: 1) Venla Saari JyväskKU 2.16,84, 2) Veera Mattila VammsVoi 2.20,35, 3) Iris Engeness HIFK 2.21,03.

T14 80 m aj (+1,1): 1) Nea Immonen JoensKa 11,76, 2) Iida Verainen NousSu 11,99, 3) Ninni Gröhn LänsiUU 12,08.

T14 Pituus: 1) Saga Vanninen TampPy 5,45, 2) Noora Hietala HyvsU 5,32, 3) Vilma Itälinna TampPy 5,32.

T14 Kuula (3 kg): 1) Patricia Kellgren HIFK 13,38, 2) Oona Viljanen OrivPo 12,81, 3) Annukka Vainonen IitPy 12,65.

T14 Moukari (3 kg): 1) Marika Virtanen SomE 52,63, 2) Jaana Leppinen KarijTa 47,69, 3) Carolina Granö IKFalken 46,91.

 

T15 100 m (+1,8): 1) Johanna Kylmänen RaisKu 12,06, 2) Emma Mäkikallio PohjKoi 12,14, 3) Sofia Lindholm KuivAu 12

T15 800 m: 1) Moona Korkealaakso LappUM 2.11,69, 2) Alisa Virtanen JyväskKU 2.13,89, 3) Veera Hakomäki VähänkVie 2.15,51.

T15 80 m aj (+3,8): 1) Sonja Stång KuivAu 11,21, 2) Vilma Mäki AlavU 11,37, 3) Venla Väliharju TampPy 11,4

T15 Pituus: 1) Nea Lento TampPy 5,87, 2) Wilhelmiina Harju JyväskKU 5,47, 3) Essi Vehmaa LappUM 5,31.

T15 Kuula (3 kg): 1) Annukka Saalismaa OulPy 14,28, 2) Ilona Vuori MarttMu 13,47, 3) Eucabeth Kivikangas AlajA 13,30.

T15 Moukari (3 kg): 1) Silja Kosonen SomE 58,95, 2) Elisa Heikkala KaustPV 54,77, 3) Tia-Maria Paldanius IisVi 51,89

Täydelliset tulokset:

P14 100 m Loppukilpailu -Final: (+1,0): 1) Lassi Hakonen PihtipTui 11,83, 2) Eelis Snåre LahdA 11,90, 3) Ukko Korhonen HämeenlTa 12,00, 4) Elia Nevalainen YlivKu 12,13, 5) Luukas Kosunen LapinlVe 12,20, 6) Jonatan Sperryn EspTa 12,23, 7) Miki Laakso HKV 12,36, 8) Sebastian Nordberg IFKraft 12,40.

P14 100 m Karsinta – försök: 1) Lassi Hakonen PihtipTui 11,69, 2) Eelis Snåre LahdA 11,93, 3) Elia Nevalainen YlivKu 11,95, 4) Ukko Korhonen HämeenlTa 11,96, 5) Jonatan Sperryn EspTa 12,00, 6) Luukas Kosunen LapinlVe 12,10, 7) Sebastian Nordberg IFKraft 12,14, 8) Leevi-Kalle Heikkilä JyväskKU 12,15, 9) Miki Laakso HKV 12,18, 10) Eetu Kalske EspTa 12,26, 11) Lauri Peltola KaustPV 12,27, 12) Rami Eura NousSu 12,30, 13) Trin Lipiäinen LauttLu 12,41, 14) Atte Bohm NaantLöy 12,50, 15) Roope Kivelä TuUL 12,57. Erä 1 (+4,9): 1) Eelis Snåre LahdA 11,93, 2) Elia Nevalainen YlivKu 11,95, 3) Ukko Korhonen HämeenlTa 11,96, 4) Jonatan Sperryn EspTa 12,00, 5) Sebastian Nordberg IFKraft 12,14, 6) Leevi-Kalle Heikkilä JyväskKU 12,15, 7) Lauri Peltola KaustPV 12,27, 8) Atte Bohm NaantLöy 12,50, Erä 2 (+2,2): 1) Lassi Hakonen PihtipTui 11,69, 2) Luukas Kosunen LapinlVe 12,10, 3) Miki Laakso HKV 12,18, 4) Eetu Kalske EspTa 12,26, 5) Rami Eura NousSu 12,30, 6) Trin Lipiäinen LauttLu 12,41, 7) Roope Kivelä TuUL 12,57.

P14 800 m: 1) Sami Salonen ToholU 2.04,57, 2) Aleksi Rajaniemi LahdA 2.06,20, 3) Mika Salonen ToholU 2.07,68, 4) Benjamin Tasa VehkVei 2.08,99, 5) Benjamin Lee HKV 2.09,51, 6) Atte Kortehisto SeinäjSU 2.10,71, 7) Juho Seppälä SeinäjSU 2.10,93, 8) Antti Juvonen OulPy 2.11,18, 9) Jere Raunio HKV 2.12,23, 10) Jiri Juntunen SuomRa 2.16,96, 11) Aaro Laaksonen NaantLöy 2.17,46, 12) Turkka Nieminen VammsVoi 2.17,80, 13) Arvi Väre HämeenlTa 2.18,00, 14) Rasmus Haavisto MaskKa 2.18,51, 15) Aapo Harala KangU 2.19,40, 16) Joona Rasi MaskKa 2.19,50, 17) Otto Vilpponen KuopRei 2.20,50, 18) Miro Kallio HIFK 2.23,11. Erä 1: 1) Jiri Juntunen SuomRa 2.16,96, 2) Aaro Laaksonen NaantLöy 2.17,46, 3) Turkka Nieminen VammsVoi 2.17,80, 4) Arvi Väre HämeenlTa 2.18,00, 5) Rasmus Haavisto MaskKa 2.18,51, 6) Aapo Harala KangU 2.19,40, 7) Joona Rasi MaskKa 2.19,50, 8) Otto Vilpponen KuopRei 2.20,50, 9) Miro Kallio HIFK 2.23,11, Erä 2: 1) Sami Salonen ToholU 2.04,57, 2) Aleksi Rajaniemi LahdA 2.06,20, 3) Mika Salonen ToholU 2.07,68, 4) Benjamin Tasa VehkVei 2.08,99, 5) Benjamin Lee HKV 2.09,51, 6) Atte Kortehisto SeinäjSU 2.10,71, 7) Juho Seppälä SeinäjSU 2.10,93, 8) Antti Juvonen OulPy 2.11,18, 9) Jere Raunio HKV 2.12,23.

 

P14 100 m aj Loppukilpailu -Final: (+2,1): 1) Abdirahiim Salah HIFK 14,11, 2) Jaakko Linnus TampPy 14,33, 3) Matias Komi IFSibboV 14,77, 4) Matias Ahtinen JoensKa 14,93, 5) Adrian Björkgren IFDrott 15,20, 6) Matias Tulokas IFSibboV 16,35, 7) Oliver Westerlund HKV 16,78, Valtteri Louko LapVi DNF.

 

P14 100 m aj Karsinta – försök: 1) Abdirahiim Salah HIFK 14,16, 2) Jaakko Linnus TampPy 14,59, 3) Matias Komi IFSibboV 14,68, 4) Valtteri Louko LapVi 14,76, 5) Adrian Björkgren IFDrott 15,28, 6) Matias Ahtinen JoensKa 15,28, 7) Matias Tulokas IFSibboV 15,69, 8) Oliver Westerlund HKV 15,73, 9) Veeti Lettojärvi PertPo 16,02, 10) Taneli Hietala AlavVi 16,20, 11) Jermu Vihmakoski UudKK 16,64, 12) Sakari Vallius JoensKa 16,96. Erä 1 (+2,2): 1) Matias Komi IFSibboV 14,68, 2) Valtteri Louko LapVi 14,76, 3) Adrian Björkgren IFDrott 15,28, 4) Matias Tulokas IFSibboV 15,69, 5) Taneli Hietala AlavVi 16,20, 6) Sakari Vallius JoensKa 16,96, Erä 2 (+1,9): 1) Abdirahiim Salah HIFK 14,16, 2) Jaakko Linnus TampPy 14,59, 3) Matias Ahtinen JoensKa 15,28, 4) Oliver Westerlund HKV 15,73, 5) Veeti Lettojärvi PertPo 16,02, 6) Jermu Vihmakoski UudKK 16,64.

 

P14 Korkeus: : 1) Manu Mäenpää LempKiYU 170, 2) Lassi Hakonen PihtipTui 167, 3) Oskari Henttinen KokemKV 167, 4) Eeli Heikkilä TuUL 164, 5) Leevi Lampén LempKiYU 154, 6) Sameli Pukkinen VaasTo 154, 7) Elias Österman RaisKu 150, 8) Manu Metsäkangas LahdA 150, 8) Miska Käyhkö SavonlRie 150, 10) Aleksi Nurmi RaisKu 145, 11) Kare Lysmä HKV 140, 12) Väinö Ripatti SavonlRie 140,

P14 Pituus: 1) Eemil Porvari HartVoi 6,09, 2) Arttu Tauriainen PernU 5,52, 3) Rami Eura NousSu 5,26, 4) Tuomas Jokela KristU 5,23, 5) Lauri Honkanen ImU 5,20, 6) Veeti Lettojärvi PertPo 5,17, 7) Aaro Syväniemi IlmajKi 5,11, 8) Marius Wasström IFRaseb 5,07, 9) Otto Turunen KuivAu 4,95, 10) Juha Karjunen PyhäsU 4,94, 11) Trin Lipiäinen LauttLu 4,92, 12) Tuukka Ingers IitPy 4,90, 13) Nico Kapanen HelsTa 4,85, 14) Atte Bohm NaantLöy 4,78, 15) Perttu Levä PyhäsU 4,72, 16) Eetu Jokela AlavVi 4,66, 17) Otto Peltokangas ToholU 4,63, 18) Tomi Simonen AlavVi 4,53, 19) Jesse Tuomisto IlmajKi 4,52, 20) Lauri Kotivuori HelsTa 4,29.

P14 Kuula: 1) Miika Lahtonen MynämI 14,49, 2) Taneli Karvonen MynämI 14,47, 3) Linus Nurminen KristU 14,36, 4) Niklas Hyvönen PyhäsU 14,35, 5) Leevi Lampén LempKiYU 12,92, 6) Mico Ekman PiikkKe 12,88, 7) Ahti Pokkinen IFSibboV 12,13, 8) Veikka Lindqvist RistU 11,86, 9) Joona Turpeinen PihtipTui 11,40, 10) Otto Ruuska PihtipTui 10,13, 11) Markus Huhtala PiikkKe 9,52, 12) Jere Rouvinen PyhäsU 9,22, 13) Aaro Parviainen RistU 8,80.

P14 Keihäs: 1) Eemil Porvari HartVoi 67,87, 2) Niklas Hyvönen PyhäsU 64,21, 3) Onni Ruokangas JanJa 58,90, 4) Aku Parviainen TuupovU 58,62, 5) Elmeri Hämäläinen SulkU 44,37, 6) Lauri Wuorenrinne IFRaseb 43,21, 7) Niilo Waher TuUL 39,80, 8) Emil Mellanen TuUL 38,49, 9) Santeri Yliselä LapVi 38,27, 10) Juha Karjunen PyhäsU 38,15, 11) Erkki-Antti Laurila LapVi 35,92.

P15 100 m Loppukilpailu -Final: (+2,5): 1) Taavi Leppänen IkaalU 11,17, 2) Joel Turkka TampPy 11,25, 3) Julius Lehto TampU 11,44, 4) Eino Vuori HämeenlTa 11,46, 5) Sakke Petäjäsaari KarhU 11,53, 6) Jonathan Roos IFRaseb 11,65, 7) Vilho Happonen JyväskKU 11,71, 8) Joonatan Huila SäkU 11,82.

P15 100 m Karsinta – försök: 1) Taavi Leppänen IkaalU 11,25, 2) Joel Turkka TampPy 11,26, 3) Eino Vuori HämeenlTa 11,35, 4) Julius Lehto TampU 11,45, 5) Sakke Petäjäsaari KarhU 11,48, 6) Joonatan Huila SäkU 11,64, 7) Vilho Happonen JyväskKU 11,72, 8) Jonathan Roos IFRaseb 11,73, 9) Viljami Aittokoski IisVi 11,74, 10) Juho Haapala MaskKa 11,81, 11) Bienvenu Boukono RekRai 12,09, 12) Aatu Haimi KouvU 12,14, 13) Roope Saari KuortKu 12,20, 14) Roope Turunen IkaalU 12,23, 15) Johannes Åhman IFDrott 12,36, Lauri Niemi KanksLei DNS. Erä 1 (+2,9): 1) Taavi Leppänen IkaalU 11,25, 2) Julius Lehto TampU 11,45, 3) Vilho Happonen JyväskKU 11,72, 4) Jonathan Roos IFRaseb 11,73, 5) Viljami Aittokoski IisVi 11,74, 6) Aatu Haimi KouvU 12,14, 7) Roope Saari KuortKu 12,20, 8) Roope Turunen IkaalU 12,23, Erä 2 (+3,4): 1) Joel Turkka TampPy 11,26, 2) Eino Vuori HämeenlTa 11,35, 3) Sakke Petäjäsaari KarhU 11,48, 4) Joonatan Huila SäkU 11,64, 5) Juho Haapala MaskKa 11,81, 6) Bienvenu Boukono RekRai 12,09, 7) Johannes Åhman IFDrott 12,36, Lauri Niemi KanksLei DNS.

P15 800 m: 1) Atte Nevala KU-58 2.01,38, 2) Mikko Vesma TuUL 2.02,43, 3) Johannes Helander LimNM 2.02,46, 4) Tuure Haapanen TuUL 2.03,74, 5) Santtu Heikkinen LempKiYU 2.06,64, 6) Matias Vesma TuUL 2.07,11, 7) Jussi Hyytiäinen MikkKV 2.08,68, 8) Oskari Jacobsson KerU 2.09,57, 9) Josef Höglund IKFalken 2.10,25, 10) Frans Koivula VaasVa 2.10,38, 11) Aapo Pasanen SeinäjSU 2.10,59, 12) Jussi Alastalo RiihimKi 2.13,16, 13) Iivo Kalajoki RaisKu 2.14,80, 14) Ahti Saarela LimNM 2.16,83, 15) Viktor Björkell VasaIS 2.24,08. Erä 1: 1) Jussi Hyytiäinen MikkKV 2.08,68, 2) Oskari Jacobsson KerU 2.09,57, 3) Aapo Pasanen SeinäjSU 2.10,59, 4) Jussi Alastalo RiihimKi 2.13,16, 5) Iivo Kalajoki RaisKu 2.14,80, 6) Ahti Saarela LimNM 2.16,83, 7) Viktor Björkell VasaIS 2.24,08, Erä 2: 1) Atte Nevala KU-58 2.01,38, 2) Mikko Vesma TuUL 2.02,43, 3) Johannes Helander LimNM 2.02,46, 4) Tuure Haapanen TuUL 2.03,74, 5) Santtu Heikkinen LempKiYU 2.06,64, 6) Matias Vesma TuUL 2.07,11, 7) Josef Höglund IKFalken 2.10,25, 8) Frans Koivula VaasVa 2.10,38.

P15 100 m aj Loppukilpailu -Final: (+4,2): 1) Alexander Björkgren IFDrott 13,08, 2) Atte Timgren HKV 13,49, 3) Tomi Laakso TapE 13,69, 4) Niilo Mustalahti SeinäjSU 13,73, 5) Arttu Ahola JyväskKU 14,23, 6) Arttu Peltola JyväskKU 14,24, 7) Elmeri Valkonen JyväskKU 14,34, 8) Ibrahim El Mrabt EspTa 14,50.

P15 100 m aj Karsinta – försök: 1) Alexander Björkgren IFDrott 13,57, 2) Atte Timgren HKV 13,83, 3) Niilo Mustalahti SeinäjSU 14,01, 4) Elmeri Valkonen JyväskKU 14,37, 5) Arttu Ahola JyväskKU 14,40, 6) Arttu Peltola JyväskKU 14,44, 7) Tomi Laakso TapE 14,46, 8) Ibrahim El Mrabt EspTa 14,97, 9) Jeremi Siimes TuUL 15,15, 10) Ari Mahmoudian TampPy 15,16, 11) Aleksi Leivo MaskKa 15,97. Erä 1 (+2,6): 1) Alexander Björkgren IFDrott 13,57, 2) Arttu Ahola JyväskKU 14,40, 3) Arttu Peltola JyväskKU 14,44, 4) Ibrahim El Mrabt EspTa 14,97, 5) Jeremi Siimes TuUL 15,15, Erä 2 (+1,3): 1) Atte Timgren HKV 13,83, 2) Niilo Mustalahti SeinäjSU 14,01, 3) Elmeri Valkonen JyväskKU 14,37, 4) Tomi Laakso TapE 14,46, 5) Ari Mahmoudian TampPy 15,16, 6) Aleksi Leivo MaskKa 15,97.

P15 Korkeus: : 1) Otso Mikkilä ImU 174, 2) Karel Sylla JuankKuo 174, 3) Joonatan Veijola HämeenlTa 169, 4) Elias Saru TuUL 166, 5) Kasperi Valonen TampPy 166, 6) Benjamin Oittinen PyhäsU 166, 7) Juho Kahelin LänsiUU 166, 8) Joona Koski NummKip 166, 9) Ville Myllyaho KuivAu 163, 10) Okko Savola TampPy 159, 10) Philip Nynäs IFRaseb 159, 12) Toni Appelqvist EsboIF 159, 13) Lenni Lönnqvist TuUL 159, 14) Rasmus Knuutila KuivAu 155, 15) Gabriel Eklund TöysVe 150, 16) Mika Karkkonen ImU 150, 17) Eetu Sillanpää PyhäsU 140, Topi Välinen TöysVe NH,

P15 Pituus: 1) Evangelos Spartiotis EspTa 6,26, 2) Jonatan Kinnunen SaarijPu 6,20, 3) Patrik Jakonen PorinYU 6,17, 4) Dani Lirkki JyväskKU 6,00, 5) Aaron Utulahti VihdVie 5,59, 6) Mikko Mäkipää YlöjU 5,48, 7) Ibrahim El Mrabt EspTa 5,47, 8) Roope Saari KuortKu 5,46, 9) Oskari Käpyaho LapVi 5,39, 10) Jonatan Enfors IFÅsar 5,31, 11) Ville Saari KuortKu 5,28, 12) Fredrik Björkqvist IFÅsar 5,24, 13) Topi Rantanen YlöjU 5,12, 14) Vertti Kolkkala LiedPa 5,12, 15) Luukas Saari JyväskKU 4,96, 16) Markus Takkinen LiedPa 4,93.

P15 Kuula: 1) Saku Laine TampPy 15,86, 2) Juho Kuvaja SeinäjSU 14,97, 3) Jasper Ollas RuotsKi 14,61, 4) Ville Suoniemi TampPy 13,84, 5) Joonas Pulkkinen RistU 13,17, 6) Toni Haapapuro PihtipTui 12,66, 7) Joonatan Veijola HämeenlTa 12,54, 8) Joonatan Kemppainen PihtipTui 12,52, 9) Jesse Sorvari BorgåAk 11,73, 10) Eino Vuori HämeenlTa 11,12.

P15 Keihäs: 1) Eemeli Aarnio NaantLöy 61,27, 2) Aleksis Hanhisalo HIFK 58,60, 3) Saku Laine TampPy 58,21, 4) Santeri Suutala LapVi 55,47, 5) Janne Läspä KaustPV 54,86, 6) Alexander Mäkelä TuUL 54,11, 7) Jere Nyfors KeskiUYU 53,20, 8) Mikko Perilä HankasHa 52,36, 9) Juho Takanen KuortKu 48,06, 10) Ville Myllyaho KuivAu 46,51, 11) Martin Jahnsson TuUL 41,89, 12) Joar Söderholm HIFK 41,50, Henrik Tapio KeskiUYU NM.

T14 100 m Loppukilpailu -Final: (+1,4): 1) Anna Pursiainen EspTa 12,41, 2) Elise Lähdemäki SeinäjSU 12,65, 3) Ida Henricson BorgåAk 12,68, 4) Senja Roos KärkKV 12,81, 5) Veera Paasovaara OulPy 12,82, 6) Iida Vuorjoki KuivAu 12,93, 7) Emelie Sax IFKraft 12,98, 8) Jannika Viljakainen BorgåAk 13,01.

T14 100 m Karsinta – försök: 1) Anna Pursiainen EspTa 12,49, 2) Ida Henricson BorgåAk 12,56, 3) Elise Lähdemäki SeinäjSU 12,61, 4) Veera Paasovaara OulPy 12,71, 5) Senja Roos KärkKV 12,74, 6) Emelie Sax IFKraft 12,80, 7) Iida Vuorjoki KuivAu 12,86, 8) Jannika Viljakainen BorgåAk 12,89, 9) Maria Jääskä KaustPV 13,02, 10) Niina Hepo-Oja KangasnKa 13,03, 11) Anita Johnson HIFK 13,04, 12) Veera Kauhanen HeinävYU 13,20, 13) Ilona Ruohola TuUL 13,30, 14) Hilma Rantala KokkVei 13,36, 15) Olivia Marttila VantSa 13,36, 16) Netta Leppänen JyväskKU 13,39, 17) Katri Kaijanniemi VantSa 13,44, 18) Janna Siegfrids VasaIS 13,49, 19) Noora Hietala HyvsU 13,61, 20) Sanna Mikkonen RaahVe 13,63, 21) Peppi Penttinen JoensKa 13,64, 22) Veera Lehtinen LahdA 13,69, 23) Eveliina Lehtola OulPy 13,73. Erä 1 (+2,7): 1) Anna Pursiainen EspTa 12,49, 2) Veera Paasovaara OulPy 12,71, 3) Iida Vuorjoki KuivAu 12,86, 4) Veera Kauhanen HeinävYU 13,20, 5) Ilona Ruohola TuUL 13,30, 6) Olivia Marttila VantSa 13,36, 7) Veera Lehtinen LahdA 13,69, Erä 2 (+2,3): 1) Ida Henricson BorgåAk 12,56, 2) Senja Roos KärkKV 12,74, 3) Emelie Sax IFKraft 12,80, 4) Anita Johnson HIFK 13,04, 5) Netta Leppänen JyväskKU 13,39, 6) Katri Kaijanniemi VantSa 13,44, 7) Sanna Mikkonen RaahVe 13,63, 8) Eveliina Lehtola OulPy 13,73, Erä 3 (+2,1): 1) Elise Lähdemäki SeinäjSU 12,61, 2) Jannika Viljakainen BorgåAk 12,89, 3) Maria Jääskä KaustPV 13,02, 4) Niina Hepo-Oja KangasnKa 13,03, 5) Hilma Rantala KokkVei 13,36, 6) Janna Siegfrids VasaIS 13,49, 7) Noora Hietala HyvsU 13,61, 8) Peppi Penttinen JoensKa 13,64.

T14 800 m: 1) Venla Saari JyväskKU 2.16,84, 2) Veera Mattila VammsVoi 2.20,35, 3) Iris Engeness HIFK 2.21,03, 4) Nella Varjas EspTa 2.21,05, 5) Fiia Kajula RaisKu 2.21,92, 6) Inka Metsämäki SeinäjSU 2.23,06, 7) Aliisa Keskinen ToijVau 2.23,48, 8) Ella Haataja KuusEV 2.29,16, 9) Saara Penttinen IisVi 2.29,28, 10) Vilma Patrikainen NokU 2.29,78, 11) Iida Haukilahti VetU 2.30,87, 12) Frida Häggkvist IFKraft 2.31,53, 13) Milja Lahtinen SuolU 2.32,23, 14) Nea Tenno PohjKoi 2.32,29, 15) Maiju Nousiainen ImU 2.32,56, 16) Hanna-Maija Siltanen KeskiUYU 2.33,07, 17) Olivia Halme OrimJy 2.33,12, 18) Jenna Maukonen SuolU 2.33,31, 19) Jenna-Julia Kettunen KuopRei 2.33,88, 20) Muska Sanden SalVil 2.35,79, 21) Pihla Salonen PorinYU 2.36,05. Erä 1: 1) Ella Haataja KuusEV 2.29,16, 2) Saara Penttinen IisVi 2.29,28, 3) Vilma Patrikainen NokU 2.29,78, 4) Iida Haukilahti VetU 2.30,87, 5) Milja Lahtinen SuolU 2.32,23, 6) Nea Tenno PohjKoi 2.32,29, 7) Maiju Nousiainen ImU 2.32,56, 8) Hanna-Maija Siltanen KeskiUYU 2.33,07, 9) Olivia Halme OrimJy 2.33,12, 10) Jenna Maukonen SuolU 2.33,31, 11) Muska Sanden SalVil 2.35,79, Erä 2: 1) Venla Saari JyväskKU 2.16,84, 2) Veera Mattila VammsVoi 2.20,35, 3) Iris Engeness HIFK 2.21,03, 4) Nella Varjas EspTa 2.21,05, 5) Fiia Kajula RaisKu 2.21,92, 6) Inka Metsämäki SeinäjSU 2.23,06, 7) Aliisa Keskinen ToijVau 2.23,48, 8) Frida Häggkvist IFKraft 2.31,53, 9) Jenna-Julia Kettunen KuopRei 2.33,88, 10) Pihla Salonen PorinYU 2.36,05.

T14 80 m aj Loppukilpailu -Final: (+1,1): 1) Nea Immonen JoensKa 11,76, 2) Iida Verainen NousSu 11,99, 3) Ninni Gröhn LänsiUU 12,08, 4) Oona Kiljala YlivKu 12,32, 5) Jasmina Venäläinen PyhäsU 12,39, 6) Iina Holopainen HIFK 12,55, 7) Annette Sinkkonen LappUM 12,63, 8) Veera Kauhanen HeinävYU 12,84.

T14 80 m aj Karsinta – försök: 1) Nea Immonen JoensKa 12,00, 2) Iida Verainen NousSu 12,01, 3) Jasmina Venäläinen PyhäsU 12,46, 4) Ninni Gröhn LänsiUU 12,47, 5) Oona Kiljala YlivKu 12,49, 6) Annette Sinkkonen LappUM 12,61, 7) Iina Holopainen HIFK 12,66, 8) Veera Kauhanen HeinävYU 12,97, 9) Peppi Penttinen JoensKa 13,04, 10) Ellinoora Riikinsaari EspTa 13,10, 11) Kerttu Valtonen EspTa 13,25, 12) Linnea Wiik IFSibboV 13,79, 13) Sandra Björklöf IFRaseb 24,62, Amanda Kulju IisVi DQ. Erä 1 (+1,4): 1) Nea Immonen JoensKa 12,00, 2) Ninni Gröhn LänsiUU 12,47, 3) Oona Kiljala YlivKu 12,49, 4) Iina Holopainen HIFK 12,66, 5) Veera Kauhanen HeinävYU 12,97, 6) Ellinoora Riikinsaari EspTa 13,10, 7) Linnea Wiik IFSibboV 13,79, Erä 2 (+2,4): 1) Iida Verainen NousSu 12,01, 2) Jasmina Venäläinen PyhäsU 12,46, 3) Annette Sinkkonen LappUM 12,61, 4) Peppi Penttinen JoensKa 13,04, 5) Kerttu Valtonen EspTa 13,25, 6) Sandra Björklöf IFRaseb 24,62, Amanda Kulju IisVi DQ.

T14 Pituus: 1) Saga Vanninen TampPy 5,45, 2) Noora Hietala HyvsU 5,32, 3) Vilma Itälinna TampPy 5,32, 4) Meeri Elomaa SeinäjSU 5,29, 5) Senja Roos KärkKV 5,24, 6) Emilia Kilpinen LempKiYU 5,08, 7) Oona Kiljala YlivKu 5,07, 8) Saana Peura TervTe 5,04, 9) Sofia Ylinen SeinäjSU 5,04, 10) Saana Takala SeinäjSU 5,00, 11) Anna Pyykkö OrivPo 4,99, 12) Veera Paasovaara OulPy 4,99, 12) Janna Siegfrids VasaIS 4,99, 14) Aada Mikkilä SeinäjSU 4,98, 15) Mimi Kontala HKV 4,96, 16) Vera Karttunen PorinYU 4,94, 17) Lova Forsman IFDrott 4,94, 18) Piia Kalliomäki ÄänekU 4,90, 19) Oona Majoinen JoensKa 4,90, 20) Riikka Savolainen JyväskKU 4,87, 21) Emilia Voutilainen HKV 4,85, 22) Aada Kokko JoensKa 4,79, 23) Siiri Hihnala OulPy 4,68, 24) Elsa Sulkinoja LahdA 4,62, 25) Iiris Alakärppä LahdA 4,55, 26) Salla Pekkala OulPy 4,51, 27) Pinja Ruoho LahdA 4,50, 28) Nina Seppälä PorinYU 4,45, 29) Liinu Karjala PorinYU 4,43, 30) Oona Manninen HyvsU 4,42, 31) Jasmina Venäläinen PyhäsU 4,40, 32) Johanna Nieminen JyväskKU 4,30, 33) Aleksandra Viljanen HKV 4,19, 34) Kiia Brandes HyvsU 4,09, 35) Sini Lehikoinen PyhäsU 4,08.

T14 Kuula: 1) Patricia Kellgren HIFK 13,38, 2) Oona Viljanen OrivPo 12,81, 3) Annukka Vainonen IitPy 12,65, 4) Lotta Putkiranta EspTa 12,52, 5) Johanna Tikkala IFKraft 12,02, 6) Viivi Raatikainen ViitVie 11,70, 7) Jessika Mursula TöysVe 11,13, 8) Vilma Räsänen ViitVie 11,09, 9) Enni Aula PohjKoi 11,05, 10) Sandra Björklöf IFRaseb 11,02, 11) Erica Linnala YlivKu 10,91, 12) Henna Muurimäki LaihLu 10,56, 13) Ella-Maria Multala KeskiUYU 10,41, 14) Sonja Ferm RekRai 10,35, 15) Charlotta Pettersson NoormNo 10,34, 16) Eveliina Lehtola OulPy 10,26, 17) Tiia Matila KuortKu 10,18, 18) Henna Salminen TammRy 10,01, 19) Senja Pantti IFSibboV 9,96, 20) Veera Koskinen LahdA 9,85, 21) Vilma Puottula MaskKa 9,83, 22) Anna Miettinen KarhU 9,59, 23) Petra Ojanen TuUL 9,51, 24) Emilia Vörlin KokkVei 9,44, 25) Riia Tuominen TarvasjU 9,41, 26) Siiri Komulainen RaahVe 9,32, 27) Sara Savikko JanJa 9,31, 28) Siiri Laukkanen TammRy 9,17, 29) Nea Savola LahdA 9,13, 30) Nelli Vihtalahti NoormNo 8,90, 31) Jonna Äikää HIFK 8,74, 32) Amanda Parkkinen TuUL 8,70, 33) Sofia Härkönen OulPy 8,60, 34) Elli Salonen TampU 8,56, 35) Arlea Koskenniemi TampU 8,45, 36) Emmi Tuominen KeskiUYU 8,10.

T14 Moukari: 1) Marika Virtanen SomE 52,63, 2) Jaana Leppinen KarijTa 47,69, 3) Carolina Granö IKFalken 46,91, 4) Aliisa Syväkoski KaustPV 46,62, 5) Aino-Kaisa Sihvonen VirtU 45,24, 6) Senja Pantti IFSibboV 42,60, 7) Sini Tiussa ImU 41,20, 8) Nellinoora Maunula ViipU 40,17, 9) Amanda Kätkänaho TeuvRi 39,95, 10) Oona Viljanen OrivPo 38,52, 11) Anne Pynnönen HankasHa 37,82, 12) Petra Pikkarainen RiihimKi 37,82, 13) Nelli Vihtalahti NoormNo 37,28, 14) Heta Neuvonen EspTa 36,40, 15) Henna Salminen TammRy 35,85, 16) Emma Backlund BorgåAk 34,91, 17) Sara Savikko JanJa 34,61, 18) Juulia Inkinen LahdA 34,10, 19) Elli Salonen TampU 33,34, 20) Nea Hirvonen RiihimKi 32,49, 21) Riina Laakso JuvU 30,66, 22) Arlea Koskenniemi TampU 29,60, 23) Nathalie Nyback IFNykn 27,19, 24) Henna Pirinen ParikkU 26,92, 25) Sofia Hagman IKFalken 26,03, 26) Minea Hölsö LahdA 25,70, 27) Anniina Pirkkala ViipU 24,15, 28) Kerttu Valtonen EspTa 22,33, 29) Michelle Nyback IFNykn 20,40, 30) Johanna Mäki-Tuuri TöysVe 19,93, Riia Tuominen TarvasjU NM, Jessika Mursula TöysVe NM.

T15 100 m Loppukilpailu -Final: (+1,8): 1) Johanna Kylmänen RaisKu 12,06, 2) Emma Mäkikallio PohjKoi 12,14, 3) Sofia Lindholm KuivAu 12,34, 4) Lotta Alasaukko-Oja TampPy 12,64, 5) Milla Pirkkalainen SavonlRie 12,83, 6) Sandra Piippo-Pinho HIFK 12,89, 7) Siiri Lithovius LimNM 12,99, 8) Sani Rantalainen LappUM 13,06.

T15 100 m Välierä – Semifinal: 1) Johanna Kylmänen RaisKu 12,19, 2) Emma Mäkikallio PohjKoi 12,25, 3) Sofia Lindholm KuivAu 12,27, 4) Lotta Alasaukko-Oja TampPy 12,49, 5) Milla Pirkkalainen SavonlRie 12,61, 6) Sandra Piippo-Pinho HIFK 12,67, 7) Siiri Lithovius LimNM 12,74, 8) Sani Rantalainen LappUM 12,78, 9) Heljä Hänninen NaantLöy 12,80, 10) Tiina Taskinen VeitsilKV 12,80, 11) Suvi Heikkinen SuomRa 12,86, 12) Rosa Salonen KU-58 12,93, 13) Silja Jaatinen EspTa 12,95, 14) Kiia Koivistoinen IisVi 13,00, 15) Tiia-Noora Anttila VeitsilKV 13,08, Isha Murray HIFK DNS. Erä 1 (+5,6): 1) Johanna Kylmänen RaisKu 12,19, 2) Lotta Alasaukko-Oja TampPy 12,49, 3) Milla Pirkkalainen SavonlRie 12,61, 4) Siiri Lithovius LimNM 12,74, 5) Heljä Hänninen NaantLöy 12,80, 6) Suvi Heikkinen SuomRa 12,86, 7) Tiia-Noora Anttila VeitsilKV 13,08, Isha Murray HIFK DNS, Erä 2 (+2,6): 1) Emma Mäkikallio PohjKoi 12,25, 2) Sofia Lindholm KuivAu 12,27, 3) Sandra Piippo-Pinho HIFK 12,67, 4) Sani Rantalainen LappUM 12,78, 5) Tiina Taskinen VeitsilKV 12,80, 6) Rosa Salonen KU-58 12,93, 7) Silja Jaatinen EspTa 12,95, 8) Kiia Koivistoinen IisVi 13,00.

T15 100 m Karsinta – försök: 1) Johanna Kylmänen RaisKu 12,22, 2) Sofia Lindholm KuivAu 12,28, 3) Emma Mäkikallio PohjKoi 12,35, 4) Lotta Alasaukko-Oja TampPy 12,57, 5) Milla Pirkkalainen SavonlRie 12,59, 6) Sandra Piippo-Pinho HIFK 12,60, 7) Siiri Lithovius LimNM 12,75, 8) Tiina Taskinen VeitsilKV 12,79, 9) Heljä Hänninen NaantLöy 12,81, 10) Kiia Koivistoinen IisVi 12,83, 11) Sani Rantalainen LappUM 12,83, 12) Suvi Heikkinen SuomRa 12,89, 13) Isha Murray HIFK 12,92, 14) Silja Jaatinen EspTa 12,93, 15) Rosa Salonen KU-58 12,95, 16) Tiia-Noora Anttila VeitsilKV 13,10, 17) Edit Nurminen TuUL 13,10, 18) Saana Boelius PorinTa 13,14, 19) Vilma Lehtoranta JyväskKU 13,16, 20) Saara Suonpää SomE 13,23, 21) Ada Zitting JyväskKU 13,24, 22) Anni Lähdemäki HyvsU 13,26, 23) Johanna Kulmala PylkönmY 13,29, 24) Nea Hassinen MikkKV 13,35, 25) Jutta Seppänen EspTa 13,38, 26) Jenny Sario EspTa 13,54. Erä 1 (+2,4): 1) Emma Mäkikallio PohjKoi 12,35, 2) Heljä Hänninen NaantLöy 12,81, 3) Kiia Koivistoinen IisVi 12,83, 4) Silja Jaatinen EspTa 12,93, 5) Vilma Lehtoranta JyväskKU 13,16, 6) Anni Lähdemäki HyvsU 13,26, 7) Jutta Seppänen EspTa 13,38, Erä 2 (+4,0): 1) Lotta Alasaukko-Oja TampPy 12,57, 2) Sandra Piippo-Pinho HIFK 12,60, 3) Siiri Lithovius LimNM 12,75, 4) Suvi Heikkinen SuomRa 12,89, 5) Saara Suonpää SomE 13,23, 6) Ada Zitting JyväskKU 13,24, Erä 3 (+2,5): 1) Johanna Kylmänen RaisKu 12,22, 2) Milla Pirkkalainen SavonlRie 12,59, 3) Sani Rantalainen LappUM 12,83, 4) Tiia-Noora Anttila VeitsilKV 13,10, 5) Saana Boelius PorinTa 13,14, 6) Nea Hassinen MikkKV 13,35, 7) Jenny Sario EspTa 13,54, Erä 4 (+3,5): 1) Sofia Lindholm KuivAu 12,28, 2) Tiina Taskinen VeitsilKV 12,79, 3) Isha Murray HIFK 12,92, 4) Rosa Salonen KU-58 12,95, 5) Edit Nurminen TuUL 13,10, 6) Johanna Kulmala PylkönmY 13,29.

T15 800 m: 1) Moona Korkealaakso LappUM 2.11,69, 2) Alisa Virtanen JyväskKU 2.13,89, 3) Veera Hakomäki VähänkVie 2.15,51, 4) Ella Kainulainen SavonlRie 2.19,62, 5) Rebecca Nisonen LappUM 2.20,80, 6) Julia Junkkala VammsVoi 2.21,33, 7) Lotta-Maria Maine LauttLu 2.22,08, 8) Lotta Tarvainen KuopRei 2.24,39, 9) Kerttu Niinimäki ViialVa 2.24,66, 10) Janette Vänttinen PorvU 2.25,84, 11) Pinja Koivisto KauhWi 2.28,56, 12) Sara Kinnunen LahdA 2.29,14, 13) Nelli Hiippavuori MaarMa 2.29,29, 14) Sofia Piispa SalVil 2.29,53, 15) Ada Koskelainen KarhU 2.29,66, 16) Helmi Karjainen LempKiYU 2.29,73, 17) Viivi Patronen EspTa 2.32,45, 18) Vera Nylander SiilPo 2.32,63, 19) Tia Palmunen HyvsU 2.33,14, 20) Katri Saavalainen SysmSi 2.33,38, 21) Nella Mutka SavonlRie 2.34,12, 22) Ruut Nieminen KanksLei 2.34,50, 23) Suzette Finne IKFalken 2.42,31. Erä 1: 1) Pinja Koivisto KauhWi 2.28,56, 2) Sara Kinnunen LahdA 2.29,14, 3) Sofia Piispa SalVil 2.29,53, 4) Ada Koskelainen KarhU 2.29,66, 5) Helmi Karjainen LempKiYU 2.29,73, 6) Viivi Patronen EspTa 2.32,45, 7) Tia Palmunen HyvsU 2.33,14, 8) Katri Saavalainen SysmSi 2.33,38, 9) Nella Mutka SavonlRie 2.34,12, 10) Ruut Nieminen KanksLei 2.34,50, 11) Suzette Finne IKFalken 2.42,31, Erä 2: 1) Moona Korkealaakso LappUM 2.11,69, 2) Alisa Virtanen JyväskKU 2.13,89, 3) Veera Hakomäki VähänkVie 2.15,51, 4) Ella Kainulainen SavonlRie 2.19,62, 5) Rebecca Nisonen LappUM 2.20,80, 6) Julia Junkkala VammsVoi 2.21,33, 7) Lotta-Maria Maine LauttLu 2.22,08, 8) Lotta Tarvainen KuopRei 2.24,39, 9) Kerttu Niinimäki ViialVa 2.24,66, 10) Janette Vänttinen PorvU 2.25,84, 11) Nelli Hiippavuori MaarMa 2.29,29, 12) Vera Nylander SiilPo 2.32,63.

T15 80 m aj Loppukilpailu -Final: (+3,8): 1) Sonja Stång KuivAu 11,21, 2) Vilma Mäki AlavU 11,37, 3) Venla Väliharju TampPy 11,44, 4) Essi Vehmaa LappUM 11,74, 5) Sani Rantalainen LappUM 12,01, 6) Niina Karttunen SavonlRie 12,06, 7) Stiina Kokkonen TampU 12,30, Tanja Kokkonen LappUM DNS.

T15 80 m aj Välierä – Semifinal: 1) Sonja Stång KuivAu 11,34, 2) Vilma Mäki AlavU 11,45, 3) Essi Vehmaa LappUM 11,66, 4) Tanja Kokkonen LappUM 11,72, 5) Venla Väliharju TampPy 11,76, 6) Sani Rantalainen LappUM 11,86, 7) Niina Karttunen SavonlRie 11,92, 8) Stiina Kokkonen TampU 12,20, 9) Wilma Jungar EsboIF 12,26, 10) Julie Ombati MikkKV 12,33, 11) Kerttu Nikunen KouvU 12,35, 12) Laura Koivukoski EurajVei 12,40, 13) Ada Zitting JyväskKU 12,46, 14) Fina Backholm VasaIS 12,70, 15) Vilma Lehtoranta JyväskKU 12,79, Emilia Tapionlinna LahdA DNF. Erä 1 (+1,5): 1) Sonja Stång KuivAu 11,34, 2) Venla Väliharju TampPy 11,76, 3) Sani Rantalainen LappUM 11,86, 4) Wilma Jungar EsboIF 12,26, 5) Julie Ombati MikkKV 12,33, 6) Kerttu Nikunen KouvU 12,35, 7) Ada Zitting JyväskKU 12,46, 8) Vilma Lehtoranta JyväskKU 12,79, Erä 2 (+2,3): 1) Vilma Mäki AlavU 11,45, 2) Essi Vehmaa LappUM 11,66, 3) Tanja Kokkonen LappUM 11,72, 4) Niina Karttunen SavonlRie 11,92, 5) Stiina Kokkonen TampU 12,20, 6) Laura Koivukoski EurajVei 12,40, 7) Fina Backholm VasaIS 12,70, Emilia Tapionlinna LahdA DNF.

T15 80 m aj Karsinta – försök: 1) Sonja Stång KuivAu 11,46, 2) Vilma Mäki AlavU 11,58, 3) Tanja Kokkonen LappUM 11,61, 4) Venla Väliharju TampPy 11,78, 5) Sani Rantalainen LappUM 11,80, 6) Essi Vehmaa LappUM 11,82, 7) Niina Karttunen SavonlRie 11,90, 8) Julie Ombati MikkKV 12,09, 9) Wilma Jungar EsboIF 12,13, 10) Laura Koivukoski EurajVei 12,21, 11) Fina Backholm VasaIS 12,28, 12) Ada Zitting JyväskKU 12,33, 13) Kerttu Nikunen KouvU 12,39, 14) Stiina Kokkonen TampU 12,55, 15) Emilia Tapionlinna LahdA 12,64, 16) Vilma Lehtoranta JyväskKU 12,675, 17) Enni Saarinen HämeenlTa 12,68, 18) Nella Hirvonen LahdA 12,75, 19) Lilli Kärkkäinen JyväskKU 12,87, 20) Ella Sirmola LahdA 13,11, 21) Edit Nurminen TuUL 13,15, 22) Iitu Heikkinen KuivAu 13,30, 23) Lili-Ann Tuomi IKFalken 13,33, 24) Aino Honkanen TuUL 13,70, 25) Peppi Siirtola HKV 14,51, Aada Palola KeskiUYU DQ, Emilia Kiiski JoensKa DQ. Erä 1 (+1,9): 1) Sonja Stång KuivAu 11,46, 2) Niina Karttunen SavonlRie 11,90, 3) Ada Zitting JyväskKU 12,33, 4) Iitu Heikkinen KuivAu 13,30, 5) Aino Honkanen TuUL 13,70, 6) Peppi Siirtola HKV 14,51, Aada Palola KeskiUYU DQ, Erä 2 (+1,8): 1) Vilma Mäki AlavU 11,58, 2) Venla Väliharju TampPy 11,78, 3) Wilma Jungar EsboIF 12,13, 4) Stiina Kokkonen TampU 12,55, 5) Nella Hirvonen LahdA 12,75, Emilia Kiiski JoensKa DQ, Erä 3 (+2,8): 1) Tanja Kokkonen LappUM 11,61, 2) Julie Ombati MikkKV 12,09, 3) Fina Backholm VasaIS 12,28, 4) Kerttu Nikunen KouvU 12,39, 5) Emilia Tapionlinna LahdA 12,64, 6) Lilli Kärkkäinen JyväskKU 12,87, 7) Lili-Ann Tuomi IKFalken 13,33, Erä 4 (+2,1): 1) Sani Rantalainen LappUM 11,80, 2) Essi Vehmaa LappUM 11,82, 3) Laura Koivukoski EurajVei 12,21, 4) Vilma Lehtoranta JyväskKU 12,675, 5) Enni Saarinen HämeenlTa 12,68, 6) Ella Sirmola LahdA 13,11, 7) Edit Nurminen TuUL 13,15.

T15 Pituus: 1) Nea Lento TampPy 5,87, 2) Wilhelmiina Harju JyväskKU 5,47, 3) Essi Vehmaa LappUM 5,31, 4) Enni Saarinen HämeenlTa 5,26, 5) Janette Lohilahti NurmijYU 5,26, 6) Rosa Muurasniemi TampPy 5,15, 7) Isabel Nieminen BorgåAk 5,10, 8) Wilma Jungar EsboIF 5,09, 9) Vilma Hannula KarhKa 5,07, 10) Emmi Kiviharju IisVi 5,07, 11) Vilma Mäki AlavU 5,05, 12) Nelli-Rosa Korpua PorinYU 4,97, 13) Jemina Saari NurmijYU 4,97, 14) Sofia Tivinen MikkKV 4,94, 15) Olivia Härkönen VeitsilKV 4,93, 16) Janika Jokinen TampU 4,89, 17) Siiri Salo JyväskKU 4,87, 18) Ella Mäkinen VehmU 4,85, 19) Tiina Taskinen VeitsilKV 4,79, 20) Veera Uusinoka TampPy 4,77, 21) Tiia-Noora Anttila VeitsilKV 4,76, 22) Beda Salmi JyväskKU 4,73, 23) Ida Tolonen TuUL 4,72, 24) Venla Laine LahdA 4,69, 25) Vilja Ketolainen ViipU 4,63, 26) Nea Hassinen MikkKV 4,60, 27) Heljä Hänninen NaantLöy 4,60, 28) Ella Sirmola LahdA 4,58, 29) Enni Lehtomäki OulPy 4,57, 30) Emilia Heino TampPy 4,53, 31) Siiri Intonen NaantLöy 4,47, 32) Lotta Joenpolvi ViipU 4,44, 33) Eeva Kilpeläinen OulPy 4,42, 34) Janette Lonkainen TuUL 4,37, 35) Aada-Amanda Martineero TuUL 4,28, 36) Tildamaria Laine NaantLöy 4,28, 37) Erica Nyström KuusKi 3,09, Emma Weckström LappUM NM, Noora Tiainen LappUM NM.

T15 Kuula: 1) Annukka Saalismaa OulPy 14,28, 2) Ilona Vuori MarttMu 13,47, 3) Eucabeth Kivikangas AlajA 13,30, 4) Aada Koppeli JyväskKU 13,16, 5) Veera Laamanen HeinI 13,04, 6) Elina Männikkö KuivAu 12,03, 7) Peppi Siirtola HKV 11,77, 8) Noora Laakso JuvU 11,47, 9) Elisa Heikkala KaustPV 11,31, 10) Daniela Sandås TuUL 11,30, 11) Mari Kahila OulPy 10,64, 12) Tuuli Kinnunen JoensKa 10,63, 13) Camilla Forsberg JyväskKU 10,61, 14) Sini Siro ParkU 10,53, 15) Valentina Eskelinen TuUL 10,12, 16) Anni Vähäkoski YlöjU 10,07, 17) Emmi Uusitalo KarkkPo 10,02, 18) Hanna Toivanen JuuanU 9,71, 19) Eeva Samberg HKV 9,66, 20) Noora Hakonen PihtipTui 9,54, 21) Rafaela Liski TuUL 9,27.

T15 Moukari: 1) Silja Kosonen SomE 58,95, 2) Elisa Heikkala KaustPV 54,77, 3) Tia-Maria Paldanius IisVi 51,89, 4) Natascha Yli-Valkama KristU 51,50, 5) Veera Koskinen KaustPV 50,08, 6) Minttu Kovanen SavonlRie 50,06, 7) Iida Uosukainen EspTa 48,23, 8) Lara Långström SomE 48,12, 9) Anni Liikanen KuusEV 42,70, 10) Pinja Kianta LempKiYU 42,63, 11) Riikka Kataja UrjU 42,56, 12) Liinu Salo ValkHa 42,40, 13) Wilma Sundqvist IFKraft 40,65, 14) Saskia Nahi EspTa 37,66, 15) Silja Toivonen HämeenlTa 37,52, 16) Minttu Törnblom TampPy 36,66, 17) Anniina Äikäs OrivPo 36,26, 18) Olivia Palmu JanJa 35,04, 19) Maiju Saukkosaari TampPy 34,24, 20) Elisa Huhta NurmijYU 34,06, 21) Emmy Ollas BorgåAk 33,41, 22) Maria Smeds KristU 33,04, 23) Saana Kankkunen VantSa 31,38, 24) Ellen Bos VasaIS 31,26, 25) Emma Haapamäki TampPy 29,17, 26) Tiia Lindgren PorinTa 27,41, Aada Koppeli JyväskKU NM, Piia Ala-Hakuni TampPy NM.

 


eemil_porvari_ii.jpg

saku_laine.jpg

,


silja_kosonen.jpg

,

,

,


taavi_leppanen.jpg

,


patricia_kellgren.jpg

,


sonja_stang.jpg

manu_maenpaa.jpg

,