Kuusi yleisurheilijaa nousi FitLine-tiimiin

Kuusi yleisurheilijaa nousi FitLine-tiimiin

Kuusi urheilijaa on valittu yleisurheilun FitLine-tiimiin. Se tuo urheilijoille taloudellista tukea ja tarjoaa tietotaitoa ja tuotteita tukemaan urheilijoiden ravitsemusta.

Tiimiin valittiin keihäänheittäjä Jenni Kangas, kiekonheittäjä Salla Sipponen, seiväshyppääjä Tommi Holttinen, keihäänheittäjä Elina Kinnunen, kävelijä Tiia Kuikka ja kestävyysjuoksija Robin Ryynänen.

–  Kaikilla tiimin urheilijoilla on kokemusta vähintään nuorten arvokisoista ja osalla myös aikuisten arvokisoista. Kaikki kuuluvat siihen joukkoon, joilla on edellytyksiä menestyä tulevaisuuden arvokisoissa, sanoo Suomen Urheiluliiton (SUL) toimitusjohtaja Harri Aalto.

Tiimi on valittu SUL:n valmennusryhmäurheilijoista hakemusten perusteella. Tiimi perustuu FitLine-tuotteita kehittävän PM-International AG:n ja SUL:n yhteistyöhön. PM-International AG on yksi Euroopan suurimmista hyvinvointialan yrityksistä.

–  Yhteistyön tarkoitus on edistää suomalaista urheilua ja lisätä tietoisuutta terveyden ja liikunnan merkityksestä. Haluamme myös auttaa huippu-urheilijoita pysymään terveinä ja hyvässä kunnossa FitLine-tuotteiden, tietotaidon ja tutkimuksen avulla, sanoo PM-International Finland Oy:n toimitusjohtaja Jussi-Pekka Teräs.

PM-International on useiden suurten urheiluliittojen virallinen tavarantoimittaja Euroopassa. Näihin kuuluvat muun muassa Saksan jääkiekkoliitto DEB, Saksan hiihtoliitto DSV ja itävaltalainen urheilijoita tukeva yhdistys ÖSH.

2019-02-15_smhallit_008.jpg
Kävelijä Tiia Kuikka lähti innolla mukaan FitLine-tiimiin.

,

Kangas: Nämä tuotteet tuntuvat luonnollisilta ja hyviltä minulle

Valinta tiimiin maistui Jenni Kankaalle, jolle FitLine-tuotteet ovat entuudestaan tuttuja.

–  Ne ovat toimineet,  tuntuneet luonnollisilta ja hyviltä minulle. Minä luotan niihin, Kangas sanoo.

–  Odotin päätöstä tiimiin pääsystä kuin kuuta nousevaa. Minulle tärkeintä oli saada näitä tuotteita ilmaiseksi, vaikka toki myös taloudellinen tuki on tärkeää.

Kangas tähtää kuntoaan syksyllä Dohassa käytäviin MM-kisoihin. Talven virettään hän katsastaa maaliskuussa heittolajien talvisessa Euroopan cupissa Slovakian Samorinissa.

–  Se on kilpailu, jossa saan testattua vauhtiheittämiseen tehtyjä muutoksia, Kangas sanoo eurocupista.

Myös kiekonheittäjä Salla Sipposen talvikausi huipentuu Samorinissa. Talven mittaan hän on jo voittanut lajinsa hallimestaruuden. Valinta FitLine-tiimiin on heittäjän mukaan iso apu matkalla kohti kesän kilpailukautta ja syksyisiä Dohan MM-kisoja.

–  Minua kiinnostaa, kuinka omaa ravintopuolta voisi kehittää. Olen valmis ottamaan vastaan kaiken hyödyn mitä tiimistä on saatavissa. Tämä on silläkin tapaa kiva, että olen itsekin opiskellut ravintoasioita, Sipponen sanoo.

– Valinta tiimiin tuo myös tukea harjoitteluun, joka tarkoittaa vähemmän stressiä, mistä olen kiitollinen.

Kuikka: Kiva päästä kokeilemaan näitä

Tiia Kuikka käveli viime kesänä ensimmäisenä suomalaisnaisena arvokisojen 50 kilometriä Berliinin EM-kisoissa. Nyt tavoitteena on kilpailla syksyllä Dohan MM-kisojen 50 kilometrillä. Sitä ennen Kuikka yrittää rikkoa neljän ja puolen tunnin tulosrajan maaliskuussa Dudincessa Slovakiassa.

Kuikka oli tiimiin valinnastaan innoissaan.

–  Minulle tämä oli tosi hyvä juttu. Olen ollut aiemmin kiinnostunut näistä tuotteista, koska niin monien eri lajien urheilijat käyttävät niitä. Kiva päästä kokeilemaan niitä itse, Kuikka sanoo.

–  Olen itse pyrkinyt aina tekemään kaiken mahdollisimman hyvin, eli että ravintoasiat olisivat kunnossa ja pysyisin terveenä. Nyt odotan innolla miten nämä tuotteet minulle toimivat.

Tyytyväinen oli valintaan myös Tommi Holttinen, joka yrittää viikonvaihteessa Kuopiossa kirkastaa viime talven SM-hallien hopean mestaruudeksi. Ensi kesänä hän on niitä urheilijoita, joilla on eväät menestyä Gävlessä 22-vuotiaiden EM-kisoissa.

–  Minulle tiimivalinta on erittäin iso apu. Minusta on hieno juttu, että yritys tukee nimenomaan nuoria urheilijoita, eli niitä jotka kaikkein eniten sitä tukea kaipaavat, Holttinen sanoo.

– Ravinnosta ja lisäravinteista saa hyötyä urheilussa, kun toimii oikein.

Katso lisää: http://fitlineurheilu.fi