Kuiviston harjoittelua avataan Helsingissä, Ukonmaanaho ja Lehtinen opastavat juoksijoita Oulussa

Kuiviston harjoittelua avataan Helsingissä

Helsingissä ja Oulussa on tarjolla ilmaiseksi huipputason tietoa kestävyysjuoksuharjoittelusta. 

Sara Kuiviston ja valmentaja Ari Suhosen harjoittelumetodeja avataan lauantaina 3. marraskuuta klo 11 alkaen Helsingissä Pirkkolan uimahallilla. 

Tilaisuus sisältää luennon ja keskustelutilaisuuden. Voit myös osallistua yhteiseen harjoitukseen. Noin 1,5 tuntia kestävän luennon jälkeen tarjolla on yhteinen, Saran tämän harjoituskauden tyypillinen treeni: 40 minuutin kevyt lenkki, venyttelyt ja irrottelut, lihaskestävyysharjoitus, loppuverryttely. Kokonaiskesto noin tunti ja 45 minuuttia.

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu kaikille kestävyysjuoksusta kiinnostuneille. Harjoitus ohjatusti, mutta jokaisen osallistujan oman tason mukaan tehtynä. 

Pirkkolan uimahalli ja pukeutumistilat ovat avoinna, mutta ne ovat maksullisia.

TiedustelutAri Paunonen, ari.paunonen@juoksija-lehti.fi, 050-3375146.

Raitasen ja Vattulaisen valmentajien PoKa-leiri Oulussa

Pohjoisen ja Pohjois-Karjalan kestävyysjuoksijoiden avoin yhteisleiri pidetään 3.-4. marraskuuta Oulussa. Leirin vastuuvalmentajat ovat ex-juoksijat, nykyisin Topi Raitasta valmentava Janne Ukonmaanaho ja Arttu Vattulaisen valmentaja Tuomo Lehtinen.

Leiri on tarkoitettu 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille aktiivikilpajuoksijoille ja heidän valmentajillensa.

Leirille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat tulla kehittymään juoksijana hyvässä ryhmässä riippumatta seurasta tai asuinpaikasta. Leiri on ilmainen ja alkaa kokoontumisella 3. marraskuuta Ouluhallin edessä klo 10.00.

Ilmoittautuminen: 28.10. mennessä. (Ilmoittautumisajan jälkeenkin leirille pääsee mukaan, mikäli paikkoja on vapaana.) Ota yhteyttä: janne.ukonmaanaho@gmail.com.

Lisätiedot, leiriohjelma ja ilmoittautumislomake