Kuivisto toinen Kladnossa kauden toiseksi parhaalla ajalla ja omalla vedolla

Sara Kuivisto juoksi kauden toiseksi parhaan 800 metrin aikansa 2.02,28 ja oli toinen Tshekin Kladnossa käydyssä kilpailussa. Kuivisto veti juoksua koko matkan, ja taipui kisan lopussa britti Isabelle Boffeylle, joka juoksi ennätyksensä 2.01,88.

Kuivistoa juoksu kismitti, vaikka aika omalla vedolla juostuna olikin mainio.

– Tämän piti olla hyvä kisa, mutta sitten kaikki parhaat juoksijat jäivät pois, eikä lopulta ollut edes kunnon jänistä. Sain vetää koko matkan, Kuivisto harmitteli.

Kuivisto juoksi viime viikolla Slovakian Samorinissa oman ennätyksensä 2.01,60 ja toivoi voivansa parantaa sitä Kladnossa.

– Ei tuo tulos huono ole, mutta tällaisissa kilpailussa ei voi juosta kovaa, Kuivisto sanoi.

Kuivistolle Kladnon kilpailu oli kauden päätös. Kesän mittaan hän voitti 800 ja 1500 metrin Suomen mestaruudet ja Ruotsi-ottelussa 800 metriä. Syyskesällä syntyi oman 800 metrin ennätyksen lisäksi 1000 metrin Suomen ennätys 2.39,14.