Korte voitti kärkiajalla, Neziri toinen, Korte: ”Huono juoksu minulta” (video)

Annimari Korte ja Nooralotta Neziri juoksivat 100 metrin aidoissa kaksi kärkisijaa Castellonissa seurajoukkueiden Euroopan cupin A-liigassa. Korte voitti ja Neziri oli toinen ajoin 13,18 ja 13,22. Myötätuulta juoksussa oli metri sekunnissa.

– Se oli uskomattoman huono juoksu minulta. Kuin huonoimmat juoksut harjoituksissa, Korte totesi katsottuaan juoksun valmentajansa kanssa videolta.

– Lähtö ei ollut yhtä hyvä kuin mitä se on ollut treeneissä. Ja siitä mihin olen aitomisessa harjoituksissa keskittynyt, eli tuomaan takajalan hyvin eteen ja painamaan etujalan alas, ei nyt ollut mitään havaintoa.

Korte juoksi jo pari viikkoa sitten Valenciassa kauden avauksessaan ajan 13,22. Castellonin voittoaika on kevään kotimainen kärkitulos, eikä jää kuin 0,04 sekuntia juoksijan ennätyksestä.

Korte totesi, että Castellonin aitakisassa hänellä oli ylimääräistä näyttämisen halua, koska hän teki ratarikon lauantaisen 4 x 100 metrin viestin avausosuudella ja Valencia Esportin viesti päättyi hylkäykseen.

– Siksi nyt piti ottaa tästä juoksusta yksi ekstrapiste, Korte totesi.

”Odotin jo nyt kovempaa aikaa”

Pika-aitojen kevään kotimainen kärkiaika ennen Castellonin juoksua oli Reetta Hurskeen Tampereella koleassa säässä lauantaina juoksema 13,20.

Korte kilpailee viikon kuluttua Barcelonassa ennen kesäkuisia Turun Paavo Nurmen kisoja.

– Odotin nyt kovempaa aikaa, mutta tämä rata on superpehmeä ja se tuntui juoksussa, Korte tuumi

///JUTTU PÄIVITTYY, KILPAILUT OVAT KESKEN//

tuloksia