”Koko luokka viihtyi Hese-kisoissa”

”Koko luokka viihtyi Hese-kisoissa”

Kemiläisen Karihaaran koulun Hese-kisareissu oli kaikin puolin onnistunut. Opettaja Maria-Liisa Rissanen-Aikion mukaan päivästä nauttivat myös kannustusjoukot, joille riitti tekemistä kilpailujen seuraamisen ja kannustamisen lisäksi.

– Tapahtuma oli kaikin puolin mukava ja hyvin järjestetty. Kilpailut sujuivat hyvin ja nekin oppilaat, jotka eivät olleet mukana kisajoukkueessa, viihtyivät tapahtumassa oikein mainiosti. He kannustivat luokkakavereitaan ja pelasivat välillä jalkapalloa.

Itse kilpailuissa Karihaaran koulu sijoittui kahdeksanneksi. Rissanen-Aikion mukaan luokka oli tyytyväinen sijoitukseensa.

– Sukkulaviestissä meille kävi pieni moka, kun läpsy ei osunutkaan ensi yrittämällä kaveriin ja jo matkaan ehtinyt juoksija joutui palaamaan takaisin. Hetken aikaa se harmitti, mutta luokka kyllä tajusi, että voitto ei jäänyt kiinni viestissä. Mukana oli urheiluluokkia, jotka pärjäsivät tasaisen hyvin kaikissa lajeissa.

Kemistä Rovaniemelle kaupungin sponsoroimalla bussilla tulleet Karihaaran koululaiset yhdistivät Hese-kisaan luokkaretken.

– Kotona olimme vasta illalla seitsemältä. Jos kaupunki vain jatkaa bussimatkan tukemista, niin varmasti osallistumme Hese-kisaan myös ensi vuonna.

Lapin Hese-piirikoissa voiton korjasi Ounasvaaran koulun 6A. (kuvassa).

Keski-Suomen piirin Hese-kisojen voitto meni Putaanvirran koulun 5-6 luokalle.

Kymenlaaksossa voittajaksi selviytyi Mansikkamäen koulu.

Ensi viikolla Hese-piirikisat jatkuvat Uudellamaalla, jossa kisaillaan 3.5. Harjun urheilukentällä Lohjalla.