Kilpailutauko ei näkynyt Kanervon vauhdissa

Jussi Kanervo aloitti kilpailukautensa

Jussi Kanervo palasi kilparadoille viiden viikon tauon jälkeen Floridan Jacksonvillessä. Hän juoksi 400 metrin aidat peräkkäisinä päivinä 50,51 ja 50,42.

Ensimmäisessä juoksussaan Kanervo oli toinen samalla ajalla erän voittajan Kenny Selmonin kanssa. Toisessa juoksussa Kanervo oli Quincy Downingin voittaman erän kolmas ajalla 50,42. Downing juoksi ajan 49,89. Kanervon aika oli kaikkiaan yhdeksänneksi nopein.

Kanervon seuraava haaste ovat kesäkuiset Yhdysvaltain yliopistomestaruuskilpailut Eugenessa. Pienen jalkavaivan tuoma useamman viikon kilpailutauko ei näkynyt vauhdissa Jacksonvillessä, mutta tuntui juoksijan mukaan radalla.

– Kaksi perättäistä kisapäivää tuntui, Kanervo tunnusti opinahjonsa South Carolinan yliopiston haastattelussa.