Kerää tukea helposti, hanki Kunniakierrossovellus

Kerää tukea helposti

Kunniakierroskeräys on nyt mahdollista toteuttaa kätevästi ja vaivattomasti Kunniakierros-mobiilisovelluksella. Sen avulla voi kutsua tukijoita, nähdä heidän vastauksensa ja seurata keräyksen tilannetta.

Kunniakierros-sovelluksen voit ladata Applen sovelluskauppa App Storesta tai Google Play  sisältöpalvelusta. Sovellus toimii Suomen ja Ruotsin kielellä ja käyttö on yksinkertaista.

– Sovelluksen käyttäjältä vaaditaan kaksi asiaa: sähköpostiosoite, joka toimii käyttäjätunnuksena. Sen lisäksi käyttäjä käyttäjän pitää olla liitettynä seuraan ja sen keräykseen, kertoo Kunniakierrospäällikkö Jaakko Kivelä Suomen Urheiluliitosta

– Kun sovelluksen käyttäjän nimi on liitetty keräykseen, hän saa sähköpostiisi kertakäyttöisen pin-koodin, jolla voi kirjautua sovellukseen.

Mihin sovellusta voi käyttää? 

– Sen avulla voit kutsua tukijoita sähköpostilla ja seurata oman ja seuran keräyksen edistymistä. Kun lähetät tukijalle sähköpostikutsun, siinä näkyvät lähettäjän profiilikuva, oma saatetekstisi ja Kunniakierroksen terveiset. Tukija vastaa kutsuun valitsemalla haluamansa vaihtoehdon, Kivelä kertoo. 

– Kutsuttujen vastaukset näet sovelluksen tukijat-näkymässä. Siellä voit myös tarvittaessa muistuttaa tukimaksun maksamisesta. Jos sovit keräyksesi tukemisesta muuta kautta, lisätä tukijasi yhteystiedot sovellukseen lisää tukija -lomakkeella.

Sovelluksen avulla voi myös seurata oman keräyspanoksesi tilannetta?

– Sovelluksessa on saavutukseni -kooste, joka kertoo, millaiseksi tukisumma on muodostumassa ja kuinka paljon tukieuroja on jo maksettu. Tilastot-näkymässä näet seuran ja koko Kunniakierroksen tilastoja.

Lisätietoja:
Jaakko Kivelä
Kunniakierrospäällikkö 
Suomen Urheiluliitto
044 7878 788