Yleisurheiluviikko alkoi Kemppisen ja Laineen nuorten livetreenillä, katso tallenne

Yleisurheiluviikko alkoi Lotta Kemppisen ja Topias Laineen Helsingin Eläintarhan kentällä vetämällä nuorten livetreeneillä. Voit katsoa siitä tallenteen tästä linkistä https://youtu.be/Fn_d26v4Oks

Yleisurheiluviikon treenit jatkuvat keskiviikkona, kun  tarjolla on Reetta Hurskeen vetämä harjoitus. Linkki siihen julkaistaan tällä sivustolla keskiviikkona.

Kemppinen, Laine ja SUL:n nuorisopäällikkö Piia Jäntti haastavat kaikkien seurojen kärkiurheilijat osallistumaan Yleisurheiluviikolla (17.-24.5.) ainakin yhteen oman seuran nuorten harjoitukseen joko vetäjänä tai kannustajana.

– Seurat haastakaa omat kärkiurheilijat mukaan ainakin yhteen yhteistreeniin, oli se etätreeni tai pienryhmäharjoitus. Laittakaa treenistä ja seuran Yleisurheiluviikon muista treeneistä kuvaa ja videota someen hashtageillä #yleisurheilu, #yleisurheiluviikko, #yleisurheilukesä2020, #täältätullaanyleisurheilukesä2020. Viikon päätteeksi viisi hauskinta kuvaa tai videota palkitaan, Jäntti lupaa.

– Seurat haastakaa omat kärkiurheilijat mukaan ainakin yhteen Yleisurheiluviikon yhteistreeniin, oli se etätreeni tai pienryhmäharjoitus, sanoo SUL:n nuorisopäällikkö Piia Jäntti.